poze cabal 09 teed

CABAL 09 TEED

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 1 Septembrie 2018 16:00
Gradina Botanica

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

A venit momentul să scriem finalul poveștii CABAL din acest an, cu petrecerea ce ne va face să așteptăm încântați următoarea trilogie a evenimentelor din Grădina Botanică.

Vă invităm la cel mai energic și colorat party care prelungește vara cu încă o zi. Pe 1 septembrie am pregătit un line-up special, cu artiști recunoscuți în scena muzicii electronice, care și-au propus să nu ne lase să stăm jos până la miezul nopții. Totally enormous extinct dinosaurs, PillowTalk live și Mandel Turner ne-au promis că vom rămâne cu cea mai frumoasă amintire a sezonului.

Totally Enormous Extinct Dinosaurs – artistul britanic investește în muzica electronică toată carisma sa și conturează ambalajul perfect pentru orice piesă remixata sau produsă de acesta. TEED a debutat în 2009 cu EP-ul „All in One Sixty Dancehalls” în colaborare cu cei doi producători englezi 2 Bad Mice.
TEED a remixat piese pentru numeroși artiști iar recent a colaborat cu Disclosure pentru piesa „F for you” și cu Foals pentru piesa „My Number”.

PillowTalk –Cei trei DJs : Sammy D, Ryan Williams și Michael Tello realizează o fuziune complexă între R&B-ul clasic, Boogie, Disco și muzica techno & house underground obținând astfel un sunet și un vibe original. După diferite piese lansate la mai multe label-uri, în anul 2012 au conturat pentru prima dată show-uri live cu care ne vor încânta și pe noi la această ediție CABAL.

Mandel Turner, născut și crescut în Brooklyn, a descoperit pasiunea sa pentru muzică foarte devreme, atunci când își folosea vocea de bariton chiar în corul bisericii. Târziu, în urma evoluției scenei electronice, Mandel a descoperit metoda prin care putea combina vocea sa și plăcerea de a cânta, cu muzica electronică. După multe colaborări în New York, s-a bucurat să lucreze cu producătorul Partick Adams ajungând să susțină show-uri live în cluburi precum Tracks NYC. Printre cele mai semnificative proiecte ale sale se numără asocierea cu producătorul, impresarul și toboșarul Cerrone.


ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 289
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 418 zile, 31 Aug. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
psychosounds fest 2019

Psychosounds Fest 2019

Bucuresti, Bucuresti. 25 Oct 2019 - 26 Oct 2019
  • Ai ceva de zis?

    .