poze good life presents spring journey edition with hnny and dan sha

GOOD LIFE presents "Spring journey edition" with HNNY and DAN SHA

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Mai 2014 10:00
Gara Regala Baneasa, sos. Bucuresti-Ploiesti 123

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

GOOD LIFE dă startul sezonului cu primul party din acest an – Spring Journey Edition with HNNY and Dan Shake.

GOOD LIFE dă startul sezonului cu primul party din acest an – Spring Journey Edition with HNNY and Dan Shake.

Tema petrecerii de vineri, 23 mai este TRAVEL! Călătorim cu GOOD LIFE în lumea muzicii de bună calitate, cu artiști aduși în premieră în România, aleși special pentru a da viață conceptului nostru de good vibes. Alături de eroii locali Charlie Boy The Rabbit King, Snygg și Gibril, ne așteaptă o aventură incitantă într-o locație complet nouă. Petrecem outdoor pe peronul Gării Regale Băneasa, care va avea un look special cu această ocazie!

Gara Regală Băneasa, sora mai mică a Gării din Sinaia, a fost construită special pentru a primi membrii familiei regale în 1936 într-un cadru fastuos, cu marmură roz și neagră adusa expres de peste hotare. Fast forward în 2014, când va fi îmbrăcată în straie noi, contemporane, prin proiecții imense, lumini și decor specific unei călătorii în timp și spațiu. Pregătim vizuale hipnotizante, modelate în jurul temei călătoriei. Spațiul în care dansăm va prinde viață prin mixaje video scoase din tipar.

Scena se va afla pe peron, în timp ce pavilionul va găzdui zona de bar, lounge & other activites. Meniul va fi și el unul special, croit pe măsura temei. Poți sorbi un Jamaican Sunset sau un Pink Cadillac cu prietenii în nacela balonului cu aer cald de pe platformă.


HNNY se pronunță ‘honey’, adică miere, termen care poate fi folosit și pentru a descrie muzica suedezului. Originar din Stockholm, Johan Cederberg este unul dintre cei mai tari producător de muzică de club pe care l-au dat suedezii în ultima vreme, după Abba desigur. A debutat cu un edit hipnotic al unei piese de Mariah Carey în 2011, lansat la Studio Barnhus, label-ul lui Axel Boman. A pătruns în lumea house-ului underground cu hitul ’For The Very First Time’, apărut la respectatul label Local Talk. 2013 a însemnat un nou imn house, ’Yearning’ și un edit al unei piese Brandy & Monica. Împreună cu conaționalul Kornel Kovacs și-a lansat propriul label, Puss, la care are deja câteva release-uri la activ, în stilul care pare să îl definească: hituri populare din anii ‘90 reinterpretate în cel mai dansant și catchy blend de deep house actual.

https://soundcloud.com/hnny
https://www.facebook.com/hnnnnnnny
http://www.beatsinspace.net/playlists/662


Rising star-ul Dan Shake se poate lăuda cu un succes unic încă de la debut: este primul producer care a ajuns să se lanseze la label-ul lui Moodymann, exclusivistul Mahogani Music, fără să aibă vină din scena locală Detroit. Originar din Leeds, dar rezident în Londra, Dan se afla la Dimensions Festival și tocmai îl văzuse pe Kenny Dixon Jr mixând. Înarmat cu un mixtape, a reușit să i-l înmâneze lui Moodymann care a fost captivat instant. Profund impresionat, Moodymann nu a ezitat să îl includă pe Dan în crew-ul său compact de artiști originari din Detroit. Sound-ul lui Dan invocă ritmurile percuție stratificată ale afrobeat-ului lui Tony Allen și Fela Kuti cu sampling-ul soulful al lui J Dilla și groove-urile dense și dark ale producătorilor contemporani ca Flying Lotus și Motor City Drum Ensemble.

https://soundcloud.com/danshakemusic
https://soundcloud.com/mahoganimusic
https://www.facebook.com/danshakemusic
http://www.mahoganimusic.com/


Charlie Boy The Rabbit King, DJ-ul cu o acuitate auditivă dezvoltată, este unul dintre inițiatorii mișcării Good Life și unul dintre cei mai îndrăgiți artiști autohtoni. Cu o experiență îndelungată de mixat la evenimente underground, încă din vremea când muzica bass era dominantă, Charlie și-a cizelat stilul, instalându-se comod între subgenurile muzicii house care îi fac pe oameni să danseze până dimineața. Mai nou, reprezintă și o treime din proiectul Golan. În seara de 23, va avea un set b2b Snygg, bucureșteanul strămutat în UK, care în prezent împarte acoperișul și o cantitate industrială de muzică cu Jake de la Outboxx, cunoscut duo bristolez. Snygg ne onorează cu prezența-i rarisimă în România și vine încărcat cu un braț de viniluri noi special pentru GOOD LIFE Spring Journey Edition.
Gibril se prezintă ca un personaj pe cât de misterios, pe atât de nou în anturajul Good Life. Vă spunem doar că se învârte printre beat-uri de nu-disco, house, deep house și genurile conexe, iar restul este surpriză!

Trăiește în stil GOOD LIFE și călătorește în jurul lumii prin intermediul muzicii într-o atmosferă regală spațială!
Când: vineri, 23 mai, ușile gării se deschid la 22:00
Cine: HNNY, Dan Shake, Charlie Boy The Rabbit King b2b Snygg, Gibril
Unde: Gara Regală Băneasa, șos. București-Ploiești 123 (reper: fântâna Miorița)
Cât: 30 lei înainte de 01:00 // 40 lei după 01:00

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1484356431794599/

Pret bilet: 30/40

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 485
Cuvinte cheie: Life , good , hnny , party , Evenimente Bucuresti
violeta africana

Adaugat in urma cu 2321 zile, 21 Mai. 2014

Adaugat de Violeta11164

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
van gogh painting monday paint your own van gogh

Van Gogh Painting Monday / Paint your own Van Gogh

Bucuresti, Bucuresti. 28 Sep 2020 - 28 Sep 2020
comunicarea eficienta seminar curs sub licen a pcm

Comunicarea eficientă – seminar (curs) sub licență PCM®

Bucuresti, Bucuresti. 28 Sep 2020 - 30 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .