poze hernan cattaneo la studio martin

Hernan Cattaneo la Studio Martin

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 7 Iunie 2014 23:00

Categorii: Muzica si Concerte , Petreceri

Hernan Cattaneo revine pe 7 iunie in Bucuresti @ Studio Martin

De-a lungul celor trei decenii de călătorie muzicală, legendarul DJ sud-american și-a trăit viata prin muzica în care și-a găsit inspirația. Pe de altă parte, Hernan Cattaneo a inspirat la rândul său mii de iubitori ai muzicii electronice de pe întreg globul.

Label owner și producător respectat, Hernan posedă o creativitate care încă dă “roade”. În doar doi ani, label-ul său Sudbeat s-a “înălțat” precum o lumină călăuzitoare pe scena muzicii electronice, lansând în mod regulat materiale semnate de Guy J, Henry Saiz, Nick Warren, Danny Howells, piesele proprii fiind “highligh”-ul discografiei mereu în creștere a acestuia. Pașaportul muzical al lui Hernan poartă “ștampilele” celor mai respectate dance event-uri din lume: Exit- Serbia, Electric Daisy Carnival – Las Vegas, Monegros – Spania, Dance Valley – Olanda sunt doar câteva.

Pasiunea și entuziasmul său au dus la a-l numi pe Hernan una din adevăratele legende pe care muzica electronică le are. Poartă cu mândrie titlul de DJ, producător și ambasador. Renumit pentru dragostea sa pentru muzică, indiferent de gen, el are o abilitate unică de a “țese” povești de sunete.

Fie că își conduce publicul într-o călătorie epică la festivaluri precum Coachella, Exit, sau Creamfileds, fie că își “emite” sunetele prin intermediul podcast-ului și radio show-ului său săptămânal de la Delta FM 90.3 – Buenos Aires, Hernan Cattaneo reușește în egală măsură să se inspire și să îi inspire și pe alții.

Cu un stil muzical influențat de artiști precum Hernan Cattaneo, Nick Warren, John Digweed și Guy J, Alex & Mircea Babescu sunt cei mai potriviți pentru a asigura warm-up-ul acestei petreceri pe care sperăm că nu o veți uita curând.

Mai multe detalii: http://www.musicaddict.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 770
popadriana

Adaugat in urma cu 3617 zile, 31 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .