poze duo ul caramitru malaele cate n luna si in stele la tnb

Duo-ul ”CARAMITRU - MALAELE Cate-n luna si in stele” la TNB

Bucuresti , Bucuresti. Luni 23 Decembrie 2013 18:00 - Luni 23 Decembrie 2013
Teatrul Național București, Sala Studio

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme , Alte Evenimente

In pragul Craciunului, mai exact pe 23 decembrie, actorii Ion Caramitru și Horațiu Mălăele se vor reintalni pe scena Sălii Studio a Teatrului Național din București pentru un schimb veritabil de replici savuroase cuprinse in spectacolul de mare succes ”Caramitru- Malaele Cate-n luna si in stele”. Desi, anuntat initial la orele 20:00, solicitarile numeroase sosite din partea publicului spectator i-au convins pe organizatori sa adauge in programul zilei inca o reprezentatie cu incepere de la orele 18:00. Necesitatea celei de-a doua reprezentatii, vine ca un bine meritat cadou de sarbatori dorit si visat de numarul mare de spectatori.

”Caramitru-Malaele Cate-n luna si in stele” ramane, fara doar si poate, o intalnire memorabila pentru fiecare spectator prezent in sala. Protagonistii acestui spectacol, actori celebri si regizori afirmati, partenerii de dialog au în comun, dincolo de pasiunea pentru teatru, mult farmec, forta si o naturalete ce le-a adus intotdeauna admiratori si ropote de aplauze.
Schimband, in succesiuni rapide, versurile de dragoste, pe cele satirice sau umoristice, Ion Caramitru ii raspunde cu inteligenta si subtilitate unui partener vulcanic, irezistibil in rolurile comice, impresionant in cele dramatice – Horatiu Malaele. Un duel de cuvinte exceptional ce va fi arbitrat de talentatul violoncelist Adrian Naidin.
Prin urmare, le recomandam iubitorilor de teatru, care nu au reusit sa prinda ultimele bilete pentru reprezentatia anuntata initial la ora 20:00, sa-si achizitioneze biletele pentru spectacolul ”caramitru-Malaele Cate-n luna si in stele” din aceeasi zi, cu incepere de la orele 18:00.
Biletele sunt disponibile in reteaua Vreau Bilet la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center etj.2, la casa de bilete a TNB si a Teatrului Elisabeta , din magazinele EuroGsm, Libraria Eminesc, iar online prin www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro . Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: Cat.I – 80 lei si VIP – 100 lei.

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 594

Eveniment postat de organizator

ion nicoleta

Adaugat in urma cu 3209 zile, 13 Dec. 2013

Adaugat de events4ustar

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .