poze grand cinema more transmite opera tosca in direct

Grand Cinema & More transmite opera Tosca, in direct

Bucuresti , Bucuresti. Joi 16 Octombrie 2014 20:30

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Spectatorii se vor putea bucura de o interpretare de exceptie, transmisa in direct de pe scena Operei din Paris

Una dintre cele mai apreciate opere ale compozitorului Giacomo Puccini, Tosca, va fi transmisa in direct la Grand Cinema & More, joi 16 octombrie, de la ora 20:30. Reprezentatia, pusa in scena la Opera din Paris, continua seria de spectacole din stagiunea culturala 2014-2015 a cinematografului din Baneasa Shopping City, ce aduce in fata spectatorilor creatii de exceptie, incarcate de emotie.
Spectacolul relateaza povestea plina de patos a unei celebre cantarete geloase si impulsive, a unui pictor romantic si idealist si a unui sef de politie insetat de placeri carnale, putere si sange, gata sa faca orice pentru a-si atinge scopurile. Reprezentatia combina ingredientele unei melodrame intr-un spectacol decadent si plin de pasiune, ce are in centru un triunghi amoros intrigant. Actiunea se desfasoara intr-o Roma mitologica, in care nimic nu este ceea ce pare: frumoasele femei care vin sa se roage sunt, de fapt, conjurate, infrangerile devin victorii, iar executiile inscenate conduc la morti adevarate.
Caracteristicile personajelor sunt portretizate intr-o maniera impetuoasa de catre distributia de talie internationala. Soprana Martina Serafin interpreteaza personajul Florei Tosca, un rol pe care l-a mai jucat de-a lungul carierei sale si in alte renumite teatre de opera din Europa. In rolul pictorului Mario Cavaradossi il regasim pe tenorul Marcelo Alvarez, iar in cel al politistului Scarpia, pe baritonul Ludovic Tézier.
Spectacolul Tosca este regizat de Pierre Audi, al carui repertoriu include spectacole precum „Inelul Nibelungilor” de Richard Wagner sau „La Boheme” a lui Giacomo Puccini. Corul si orchestra Operei din Paris sunt conduse de dirijorul israelian Daniel Oren, prezent de-a lungul timpului pe mari scene ale lumii, precum Royal Opera House din Convent Garden sau Metropolitan Opera din New York.
Stagiunea culturala 2014-2015 a Grand Cinema & More cuprinde atat spectacole de opera, balet si teatru sau teatru pentru copii, cat si spectacole de impovizatie si evenimente speciale.
Mai multe detalii despre stagiunea culturala de la Grand Cinema & More pot fi gasite pe www.grandentertainment.ro.

Comenteaza pe Facebook
people

Adaugat in urma cu 1981 zile, 26 Sep. 2014

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .