poze premiera la teatrul elisabeta circle of love

Premiera la Teatrul Elisabeta: Circle of Love"

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 24 Noiembrie 2015 20:00

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Petre Marinescu Production si Teatrul „Elisabeta” prezinta marti, 24 noiembrie, spectacolul „Circle of Love” – un musical multimedia realizat pe muzica trupei Depeche Mode. Este vorba de un spectacol-concept unic in peisajul spectacolelor autohtone, prezentat in premiera absoluta.

Spectacolul-concept combina intr-un mod neconventional muzica reinterpretata a trupei britanice Depeche Mode, cu o serie de proiectii video special realizate pentru a relata o o poveste de dragoste. „Circle of Love” prezinta un intreg ciclu al evenimentelor, de la etapa indragostirii la cearta, despartire, cu depresia aferenta, valurile de suferinta i excesele de tot felul, pentru a se refugia in final in lumina sperantei si pasiunea unui nou inceput.

Firul epic al povestii este reprezentat de versurile pieselor, iar intamplarile de viata, starile si emotiile pe care le experimenteaza personajul principal al povestii sunt redate sugestiv prin intermediul proiectiei video. Muzica live completeaza perfect imaginile filmate, iar povestea capata astfel reale caracteristici multidimensionale.

Meritul pentru realizarea si punerea in scena a spectacolului apartine unei ntregi echipe de artisti. Astfel, de aranjamentul muzical, adaptare si interpretare live sunt responsabili Petre Marinescu, Daniel Tache si Adrian Popleseanu, grupati in trupa April.

Filmul a fost realizat de catre regizorul si directorul de imagine Mihai Georgiadi, iar personajele au fost interpretate de actorii Calina Epuran, Florian Ghimpu, Ana Udroiu si Silvian Valcu. Regia artistica ii apartine lui Florian Ghimpu, iar conceptul si productia intregului spectacol lui Petre Marinescu.

Va invitam sa urmariti trailer-ul spectacolului pe YouTube.

Bilete pentru spectacol se pot procura de la casa de bilete a Teatrului Elisabeta (bd. Regina Elisabeta nr. 45) sau online, de pe teatrulelisabeta.ro, precum si in reteaua bilet.ro (pe site-ul bilet.ro, la punctul de vanzare „Biletfan” de la statia de metrou Piata Unirii 1 si la magazinele partenere).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 738
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3076 zile, 22 Nov. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .