poze the show a tribute to abba la sala palatului

The Show: A tribute to ABBA la Sala Palatului

Bucuresti , Bucuresti. Joi 12 Iunie 2014
Strada Ion Campineanu 28

Categorii: Muzica si Concerte , Spectacole si Filme

Seara de concert la Sala Palatului din capitala

Fanii Abba vor avea in iunie ocazia sa sarbatoreasca 40 de ani de la castigarea concursului Eurovision de catre celebra trupa suedeza si sa asculte live hituri precum „Money, Money, Money”, „The Winner Takes It All” „Dancing Queen” sau „Waterloo”! The Show, cel mai autentic tribut promite sa-i extazieze pe fani cu zeci de piese ale cunoscutului grup suedez. Concertul va avea loc pe 12 iunie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti.

„Absolutely the best ABBA since ABBA!”

Potrivit FanClubului International Abba, „The Show - A Tribute To Abba” este cea mai buna trupa tribut din lume! Trupa a fost fondata in 2001 si de atunci se bucura de un succes international impresionant. Peste 600 de concerte in aproape 50 de tari si mai mult de 2 milioane de bilete vandute descriu matematic aceasta inegalabila trupa. Din Japonia pana in Canada, Finlanda si Austria, toti cei care au vazut concertul bandului tribut au exclamat: „Absolutely the best ABBA since ABBA!”, recunoasterea venind in primul rand din partea FanClubului International Abba. The Show a sustinut concerte in zeci de tari, unde toate biletele puse in vanzare au fost epuizate. Pe 13 martie 2014 acestia au sarbatorit sustinerea celui de-al 600-lea concert din cariera lor, de 4 ori mai multe concerte decat au sustinut cantaretii originali ai formatiei Abba!

Featuring-uri cu muzicieni din trupa originala Abba!

The Show va purta fanii celebrei formatii intr-o lume a anilor ’70-’80, printr-un spectacol de exceptie, care retraieste fenomenul Abba in cele mai mici detalii. Pentru a adauga si mai multa originalitate trupei, muzicieni din trupa originala Abba apar in featuring-uri cu membrii formatiei. Legendarul saxofonist Ulf Andersson si chitaristul Janne Schaffer au colaborat cu artisti precum Monica Zetterlund, Tchad Jones, Frank Sinatra Jr si Bob Marley, au mers in turnee cu trupa originala, au scris si au inregistrat cu Abba piese precum „I Do, I Do, I Do, I Do, I Do”, „Waterloo”, „Mamma Mia”, „SOS”, „Knowing Me Knowing You”, „Super Trooper”, „I Have A Dream”, „Happy New Year” si multe multe altele. Janne Schaffer a primit si 2 premii Grammy, in timp ce Guvernul Suedez i-a oferit medalia Illis Quorum. Si Roger Palm, Lasse Wellander, Mats Ronander, Rutger Gunnarsson, Finn Sjöberg au colaborat cu trupa originala, sustinand zeci de concerte si inregistrand o multime de hituri alaturi de cei patru membri ai trupei.

Excelentele cantarete Katja Nord si Camilla Dahlin vor evolua intr-un featuring de senzatie cu muzicieni originali din ABBA - Ulf Andersson, Janne Schaffer, Roger Palm, Lasse Wellander, Mats Ronander, Rutger Gunnarsson, Finn Sjöberg si membri ai Orchestrei Simfonice din Londra, sub bagheta lui Matthew Freeman.

Preturile biletelor pentru spectacolul din 12 Iunie 2014, ora 20.00 sunt urmatoarele:
250 lei (categoria VIP)
200 lei (categoria 1)
150 lei (categoria 2)
100 lei (categoria 3)
50 lei (categoria 4)

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 896
popadriana

Adaugat in urma cu 3683 zile, 20 Mar. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .