poze a classical christmas cu orchestra philharmonia la teatrul elisab

A Classical Christmas cu Orchestra Philharmonia la Teatrul Elisab

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Decembrie 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Acest ansamblu a fost constituit in Bucuresti in anul 1983 si are in componenta sa instrumentisti de exceptie. inca de la debutul sau, aceasta formatie s-a bucurat de aprecieri deosebite in ceea ce priveste calitatea si rafinamentul sunetului, calitatea stilistica a repertoriului abordat, in care predominant este repertoriul preclasic si clasic.

Orchestra "Philharmonia" a fost invitata sa sustina concerte la diferite festivaluri internationale de muzica de camera, in tari precum Bulgaria, Rusia, Turcia , Grecia, Spania, Austria , Germania s.a. prilej cu care din nou au fost relevate elogios calitatile sunetului si omogenitatea deosebita a acestui ansamblu.

Orchestra a colaborat cu cei mai prestigiosi solisti romani precum si cu reputati artisti straini printre care: Rugiero Ricci, Victor Picaisen, Alberto Lisy, Mincio Mincef, Alirio Diaz, Barbara Hendricks s.a.

Fondatorul si conducatorul orchestrei de camera "Philharmonia", Nicolae Iliescu a absolvit cursurile Conservatorului National din Bucuresti, beneficiind de asemenea de bursa "George Enescu" si s-a distins prin aprecieri deosebite in concertele sustinute in tara precum si in o serie de tari printre care Ungaria, Bulgaria, Rusia, Italia, Spania, Elvetia, Germania si precum intr-o serie de tari din Asia si din America.

Intre anii 1984 si 1990 a fost concert-maestru al Filarmonicii "George Enescu", iar mai apoi profesor universitar la Academia de Muzica din Bucuresti.

A urmat cursurile de aspirantura ale Conservatorului Piotr Ilici Ceaikovski din Moscova , unde a obtinut aprecieri si rezultate exceptionale .

Pret bilet: 30 lei / 40 lei

Rezervari si informatii: 0727.703.703

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 531
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2118 zile, 06 Dec. 2014

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. 26 Sep 2020 - 26 Sep 2020
atelier de pictura pe ceramica

Atelier de pictură pe ceramică

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 25 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .