poze a journey into electronica roni iron

A Journey Into Electronica: Roni Iron

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 7 Decembrie 2018 22:00
Club Fabrica, Strada 11 iunie nr. 50

Categorii: Muzica si Concerte

Roni Iron, este un DJ si producator de muzica Grec. A copilarit in Atena, iar momentan locuieste in Nafplio. Dupa 20 de ani de activitate in industria muzicala, este considerat unul dintre cei mai importanti producatori de muzica Electronica / Lounge / Uptempo / House.

 


Roni Iron a colaborat cu nume mari, precum James Lavelle, Deep Dish, Infected Mushroom si altii. In ultimii 5 ani, s-a remarcat cu adaptarile sale nostalgice pe cantece grecesti, cunoscute și ca poezii clasice.


La invitatia lui Giannis Haroulis, un renumit cantaret Grec, in anul 2016 a prezentat live pentru o audienta de peste 25,000 de persoane, Original DubTrip Mix o versiune foarte reusita a piesei sale "O Trelos". Printre altele, el a lansat adaptarea muzicala originala dupa poezia cunoscutului poet grec Cavafi ("Apolipin o theos Antonion - K.karampeti") si adaptarea lui Matoula Zamani (Natassa Bofiliou).


Tot in anul 2016, Roni Iron a lansat primul sau videoclip al piese ’In Love’ din topul D2E, in timp ce piesele ’Candada’ și ’Let's come for a while’ au fost incluse in una din faimoasele serii de albume de compilatii ’Buddha Bar’! Cea mai recentă piesa, ’Sandrina’ a avut un succes deosebit in Turcia, fiind mai mult de 10 saptamani in topul Dance Top 40 / Shazam top 100 / Itunes # 9 Top 200, lansand totodata si piesa ’Nostalgia’ la cea mai mare companie de discuri din Turcia. Casa de discuri Feelgood Records a lansat deja un nou remix facut pe una din piesele trupei CREAL, in timp ce un nou EP este asteptat de Mahayana Records.


In urma succesului de la evenimentul de anul trecut din Iasi, Roni este gata sa captiveze si audienta din Bucuresti, intr-un set exclusiv la clubul Fabrica, in data de 7 Decembrie 2018!


Bilete disponibile in reteaua eventbook.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1693289104130988/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 775
Cuvinte cheie: Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 44 zile, 30 Oct. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3072

Alte Evenimente din Bucuresti
rock metal fest

ROCK & METAL FEST

Bucuresti, Bucuresti. 21 Dec 2018 - 23 Dec 2018
friday live w hot play natalia barbu

Friday Live w. Hot Play & Natalia Barbu

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 14 Decembrie 2018
saturday dive w adi cristescu

Saturday dive w. Adi Cristescu

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 15 Decembrie 2018
friday dive w friends

Friday Dive w. Friends

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 21 Decembrie 2018
  • Ai ceva de zis?

    .