poze adrian naidin jazz band la teatrul odeon

Adrian Naidin & Jazz Band la Teatrul Odeon

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Iunie 2015 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Adrian Naidin prezintă sâmbătă, 13 iunie 2015, la Teatrul Odeon, de la ora 19.00, proiectul de world music “Pân’ la Rai”. Explorând teme tradiționale într-o fuziune cu adevărat inedită: Adrian Naidin îi are alături pe Eugen Amarandei la contrabas, Gabriel Bălaşa – percuție şi Sorin Zlat – pian.


Tradițional și de avangardă, “Pân la Rai” are sorginte clară din filonul tradițional românesc, pe care-l explorează cu geniu, îmbogățindu-i vigoarea originală cu nuanțe și subtilități contemporane. Artiștii dialoghează și interferează, trecând prin propriile experiențe și întâlniri muzicale, pentru a se regăsi în zona modernă, experimentală, specifică jazz-ului actual european.

Durata concertului: 1h 20 min
Preţurile biletelor (vezi telefonul agenției de bilete mai sus):
53 lei
26,50 lei
Strălucitor în partiturile clasice, plin de forță și har în folclor, Adrian Naidin l-a inspirat pe regizorul grec Mihalis Kakogiannis, iar muzicianul leton Mischa Maisky, supranumit “Paganini al violoncelului”, îl numără printre cei mai talentați dintre ucenicii săi.

O revelaţie a ultimilor ani, atât pentru public, cât şi pentru critică, Adrian Naidin a urcat pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în spectacolul “Caramitru-Mălaele, câte-n lună şi în stele”, pentru a modera cu geniu duelul în versuri al celor două forţe ale teatrului românesc. Colaborator al lui Moby pentru coloana sonoră a filmului “The Necessary Death of Charlie Countryman” (un proiect de suflet al americanului Shia LaBeouf),

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică “Sigismund Toduţă”, la clasa prof. Gabriela Todor, care a avut un rol uriaș și decisiv în formarea lui ca violoncelist și Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Secția Violoncel și Muzică de Cameră.

A debutat în 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 și 2003 a colaborat cu Teatrul Național București pentru muzică de teatru. Din 2001, este membru al Orchestrei Naționale Radio din București.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1395
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3268 zile, 27 Mai. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .