poze adriannaidin ro destnatie sala radio bucuresti

AdrianNaidin.ro - DestNatie - Sala Radio, Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 26 Decembrie 2016 20:30

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 26 decembrie la Sala Studio a Teatrului National Bucuresti, incepand cu ora 20:30, destinatia este AdrianNaidin.ro

La finalul lunii septembrie artistul Adrian Naidin a trecut printr-o mare incercare a vietii, o incercare care i-a pus viata in pericol, iar urmarile il puteau face sa spuna adio muzicii. Artistul se afla in acel moment intr-una dintre cele mai bune perioade ale carierei sale si urma sa lanseze in cadrul unui concert la Teatrul National din Bucuresti , primele elemente importante de comunicare ale proiectelor sale artistice, spectacolul intitulandu-se sugestiv, AdrianNaidin.ro.
A urmat o perioada de incertitudine si speranta, multi oameni frumosi fiindu-i alaturi, ajutandu-l sa treaca peste nefericitul accident. Credinta si vointa lui Adrian au fost puternice si el a reusit , chiar si nerefacut total, sa isi reia activitatea muzicala si sa reprogrameze spectacolul amanat din 10 octombrie in data de 26 decembrie.
Spectatorii vor putea sa asculte melodii compuse de artist in ultimii trei ani, cateva melodii compuse in perioada de convalescenta si, pentru ca este a doua zi de Craciun, cateva colinde, unele dintre ele culese sau compuse chiar de Adrian.
Alaturi de Adrian Naidin, pe scena se vor afla artisti cu care acesta colaboreaza de mai multi ani, precum Catalina Naidin, Ionut Micu si Adrian Andrei.
Catalina Naidin – vioara si voce, a absolvit Academia de Muzica Gheoghe Dima din Cluj, specializarea Pedagogie Muzicala, ocupa in prezent postul de director al Centrului Muzical Naidin Concerts.
A obtinut premii nationale si internationale la concursuri renumite de interpretare muzicala.
Ionut Micu - tobe, a inceput sa cante la varsta de 9 ani, la acordeon. La 11 ani avea prima trupa, de heavy metal, apoi si-a descoperit adevarata vocatie: tobele. A fost indrumat, inca de la varsta de 14 ani, de Ovidiu Lipan Tandarica. A cantat initial în formatia Talisman, au urmat Krypton, Compact si mai apoi Phoenix. In prezent este liderul formatiei RIT, a carui gen de muzica este un amalgam de muzica rock si etno.
Adrian Andrei – chitara. Adrian Andrei este compozitor, chitarist si profesor de chitara la Scoala Gimnaziala de Arte nr.3 din Bucuresti. A obtinut premii la cele mai importante concursuri de chitara din tara si a sustinut numeroase recitaluri atat solo cat si impreuna cu fratii sai, Constatin si Aurelian, cu care formeaza trio-ul de chitare intitulat Trio Andrei. De mai bine de doi ani, activitatea lui Adrian Andrei pe scenele din București a făcut ca muzica sa, alaturi de interpretarile sale inspirate să fie un reper în viața artistica a capitalei.
Adrian Naidin - a absolvit Liceul de Muzica „Sigismund Toduta”, Sectia Violoncel si Muzica de Camera. A debutat in 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiara din Cluj-Napoca. Intre 2000 si 2003 a colaborat cu Teatrul National Bucuresti pentru muzica de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Nationale Radio din Bucuresti.
Cu siguranta cautarile sale, ca artist, au găsit în inimile melomanilor nu doar raspunsuri la framantarile și efervescențele interioare dar și o admirație profundă pentru simplu și frumos.
Născut și crescut în Ardeal, din tată oltean și mamă basarabeancă, lui Naidin îi place să spună “Tatăl meu este din Oltenia, deci 50% sunt oltean. Mama mea este din Basarabia, deci 50% sunt moldovean şi 50% sunt ardelean. Deci sunt 150% roman”.
Spectatorii prezenti vor afla si care sunt proiectele artistului pentru anul 2017, despre proiecte terminate, proiecte in lucru si proiecte la care va demara productia la inceputul anului viitor.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 931
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2667 zile, 09 Dec. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .