poze andries iese la pensie

Andries – Iese la pensie

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 13 Octombrie 2019 20:00
Sala Radio, Str. Gen. H. M. Berthelot, 60-64

Categorii: Muzica si Concerte

Așa se numește turneul pe care celebrul muzician urmează sa îlînceapăîn luna septembrie! Alexandru Andrieș este fărădiscuție cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte.

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generațiiși mentor al următoarelorgenerații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

13 octombrie–București (Sala Radio) ora 20:00

Întrebat ce înseamnă mai exact „pensionare” pentru Alexandru Andrieș, muzicianul a spus: „Și pentru mine pensionarea înseamnăacelași lucru ca pentru toți oamenii planetei: împlinesc 65 de ani și ies la pensie – de la toamnă nu o să mai fiu angajat al Universității de Arhitecturăși Urbanism Ion Mincu București, ci un vesel și (sper)sănătos pensionar – nimic complicat sau misterios.”

Trebuia să aflam și dacă acest turneu este unul de adio: „Nu pot nici să vă confirm, nici să vă infirm dacă acest turneu va fi unul de adio. Ce pot să vă spun e că sigur va fi un turneu în care cei care vor veni la spectacole vor vedea alături de mine muzicieni de prima mîna ai scenei romîneștiși vor primi o lista cu multe cîntece, și vechi,și noi, care sper să le facă plăcere. Mai sîntși alte surprize, dar cred că cel mai bine e sa le anunțăm la momentul potrivit.”

Am vrut să mai aflăm dacă muzicienii se pensioneazăvreodată cu adevărat. Se spune că un artist nu poate rezista departe de scenă: „Cît despre faptul că pentru muzicieni nu există retragere, nici aici nu am un răspuns simplu și clar: doi dintre artiștii mei preferați, Eric Clapton si Peter Frampton, au anunțatamîndoi ca se retrag din circuitul de concerte... Evident, există limite pe care le impune vîrsta, iar cu timpul nu poți negocia –și aici e la fel ca la prima întrebare, nimic complicat sau misterios. :)”


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

BILETE
Categoria 1 - 95 lei
Categoria 2 - 65 lei

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-andries-iese-la-pensie-43025/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 293
Cuvinte cheie: Bucuresti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 86 zile, 28 Iul. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 597

Alte Evenimente din Bucuresti
direc ia 5 muzica flori i poezie

Direcția 5 - Muzică, Flori și Poezie

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 22 Octombrie 2019
concert robin and the backstabbers

Concert Robin And The Backstabbers

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 23 Octombrie 2019
de staat at control

DE STAAT at Control

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 26 Octombrie 2019
concert goran bregovic la sala palatului

Concert Goran Bregovic la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 27 Octombrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .