poze aylin the lucky charms in godot cafe

Aylin & The Lucky Charms in Godot Cafe

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 12 Iulie 2014 22:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Godot Cafe din capitala

Aylin & The Lucky Charms

Cu: Aylin Cadîr (voce), Johnny Ionuț Bica (pian), Andy Ava (chitară), Laurențiu Ștefan Stoica (saxofon), Norbert Halmagyi (tobe)

Aylin Cadîr: și-a început cariera la 16 ani participând la concursul "Alege Asia", unde a fost aleasă să facă parte din trupa de fete "Pops". În 2008 a absolvit secția de actorie a Facultății de Arte din cadrul Universității Hyperion, fiind activă ca actriță profesionistă încă de atunci.
Dupa ce a și-a creat propria trupă de instrumentiști, "The Lucky Charms", a început să lucreze la primul album. Pentru a duce asta la bun sfârșit și-a unit forțele cu câțiva producători și compozitori precum Elena Morosanu sau Moonlight Breakfast, și în Aprilie 2013 a lansat albumul pop-jazz "Cloud". Cu acesta propune o nouă mișcare muzicală în industria românească, deschizând granițele dintre mainstream și underground. Albumul e apreciat și în câteva țări europene intrând chiar în playlist-urile unor radiouri din Germania și Turcia.


Johnny Ionuț Bica: este pianist și compozitor în formația ”Three for Helen” alături de solista Elena Morosanu și membru în Bucharest Jazz Orchestra. Colaborează cu Berti Barbera, Luiza Zan, Petra Acker, Vlad Popescu și saxofonistul Cătălin Milea și Elena Mindru.

Andy Ava: Andy cântă jazz în general, dar are cunoștințe importante în muzica clasică, latin și rock. Poate fi caracterizat pe scurt ca fiind un muzician creativ și original, deschis către noi experiențe și cunoștințe muzicale.

Laurențiu Ștefan Stoica: este absolvent al Academiei de Muzică \'\'Gheorghe Dima\'\' din Cluj-Napoca și un saxofonist activ pe scena de lounge-clubbin\' din București. Colaborează cu Andreea Crepcia și formația Zum.

Norbert Halmagyi: vine din scenele de funk, rock și jazz din Cluj-Napoca, în prezent fiind student al Universității Naționale de Muzică București - Secția Jazz. Colaborează cu Aldo Blaga, Maria Alexievici, Elena Mindru și Luiza Zan.

De pe albumul ”Clouds”: Clouds , Chemistry , Kiss
“Half of Me” este propunerea lui Aylin și a trupei ei, ”The Lucky Charms”, pentru vara aceasta. Cu un aer fresh, mulți prieteni și o bună dispoziție electrizantă, cântăreața lansează un nou single și un nou videoclip: Half of me

Mai multe detalii: http://bucuresti.24fun.ro/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 511
popadriana

Adaugat in urma cu 2098 zile, 05 Iul. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .