poze benetone old city mos craciun exista

BENETONE @ Old City. Mos Craciun exista!

Bucuresti , Bucuresti. Joi 25 Noiembrie 2010
Lipscani Nr.45

Categorii: Muzica si Concerte

Joi, 25 noiembrie, BENETONE Band te aşteaptă la Old City pentru a îţi oferi the classic rock experience. Ajunşi la concertul cu numărul 10, Porro, Mircea, Alex şi Thomas vor cânta de această dată pentru a le aduce copiilor mai puţin norocoşi un zâmbet în prag de sărbători.

BENETONE @ Old City. Pentru că ţi-e dor de o seară de muzică live, distracţie şi gălăgie ia-ţi cu tine gaşca şi vino joi, 25 noiembrie la Old City. BENETONE Band will shake you all night long şi vei încheia cu siguranţă seara strigând „More, more, more!”.

Dăruieşte un zâmbet în prag de sărbători. Pe lângă distracţie şi classic rock, te invităm să îţi aminteşti de bucuria pe care o simţeai iarna atunci când erai copil. Ajută-ne să oferim câteva clipe de bucurie celor ce au fost mai puţin norocoşi decât noi şi să le demonstrăm că Moş Crăciun există. Aşa că ia cu tine ursuleţul de pluş, păpuşile sau maşinuţele de când erai mic, dulcuriule pe care doreşti să le faci cadou de sărbători şi vino la Old City joi, 25 noiembrie. Împreună cu Old City, BENETONE Band va cânta colinde şi va dărui lucrurile strânse în această perioadă copiilor dintr-un orfelinat bucureştean.

Intrarea la eveniment este gratuită şi poţi rezerva locuri la benetone.band@gmail.com sau telefonic la 0720 034 031. Şi dacă incă nu te-ai convins că trebuie să fii acolo, te aşteptam la http://benetoneband.wordpress.com .

Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Old City, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, inconcert.ro, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.

Mai multe detalii: http://www.afterparty.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 612
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
popadriana

Adaugat in urma cu 4908 zile, 19 Nov. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .