poze blazzaj ii lansare new single invitati the rank and fashion

BLAZZAJ II Lansare New Single - Invitati : The Rank and Fashion

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Aprilie 2016 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Fondată în 1996 în Timișoara, la inițiativa lui Eddie Neumann și Florin Barbu, purtând inițial numele de „ FunkinLeFree”, “Blazzaj” se impune printr-un sound complex, plin de energie, culoare și originalitate.


Versurile încărcate de mesaj sunt sugerate – chiar și înaintea unei audiții- de numele trupei provenit din combinația cuvintelor ‘blazare’ și ‘jazz’, folosit însă invers, adică ‘zzaj’. Citit de la coada la cap, nu e altceva decât ‘jazzalb’.

Actualii membri, Tavi Horvath (voce), Vali Potra (tobe), Petrică Ionutescu (trompeta), Utu Pascu (chitara-bas), Horia Crisovan (chitara) și Lucian Nagy (saxofon), deși implicați de-a lungul timpului și în alte proiecte muzicale individuale, și-au conturat o amprentă muzicală bine definita în zona muzicală de Funk/ Fusion/ Nu-Jazz.

The Rank & Fashion („înalta societate”) este o trupă care a apărut în underground-ul bucureştean în aprilie 2013, iniţial ca un duo, Vlad Duţă (producător, multi-instrumentist, DJ) şi Sandu Ştefan (solist vocal) şi care în doar trei luni a pus cap la cap suficient material pentru a îşi susţine debutul pe scena clubului Panic! din Bucureşti. Au urmat multe ore de studio, şi o schimbare de componenţă, la sfârşitul anului 2014, prin sosirea a doi noi membri noi: Silviu Mihai Groaza (trompetist) şi Eusebiu Andrei (toboşar). De atunci au luat cu asalt internetul, odată cu lansarea pieselor „Lessons In Pain” şi „The Road”, FM-ul, prin apariţii în playlist-urile Radio Guerrilla,Gold FM şi... Bruxelles-ul, cu primele concerte înafara graniţelor, susţinute în ianuarie 2015.
Trupa a lansat de curand primul album care se numeste IN SMALL BOXES

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 582
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1488 zile, 01 Feb. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 28 Feb 2020 - 5 Mar 2020
  • Ai ceva de zis?

    .