poze celelalte cuvinte trup i suflet acustic la sala palatului public

Celelalte Cuvinte – "Trup și Suflet" – acustic la Sala Palatului Public

Bucuresti , Bucuresti. Joi 30 Mai 2013 20:00
Sala Palatului, Str. Ion Campineanu, nr.28, 010039

Categorii: Muzica si Concerte

[Description] După succesul înregistrat cu spectacolul aniversar "30 de ani", trupa-legendă a rock-ului românesc se întoarce pe scena Sălii Palatului din București, unde, în premieră absolută, Celelalte Cuvinte prezintă concertul de rock acustic: "Trup și Suflet".

În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetiții, înregistrări; întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale. De o însemnătate aparte atât pentru trupă cât și pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multă dăruire, multe provocări pentru spirit, dar și mângâieri pentru suflet.

Totul s-a rafinat în timp, iar astăzi, Celelalte Cuvinte își demonstrează din plin maturitatea. E momentul potrivit ca experiența și măiestria acumulate de-a lungul timpului să fie expuse într-un mod curajos și de-o potrivă elegant, interesant și în același timp distins, un eveniment "aristROCKrat".

Conceptul concertului acustic prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră diferită. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție va fi întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop.

Ineditul abordării se va face simțit nu doar în plan muzical. Cu note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol va fi unul nou.

Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock la un concert unic: Celelalte Cuvinte - „Trup și Suflet” - un spectacol dedicat măreției muzicii.

Biletele s-au pus în vânzare prin Reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Preţul biletelor variază în funcţie de poziţionarea în sală, astfel: Categoria 1 - 130 lei, Categoria 2 – 90 lei, Categoria 3 – 70 lei, Categoria 4 – 50 lei.

Susţinut de Farmaciile Dona.

Prezentat de ROCK FM.

Recomandat de Mişcarea de rezistenţă, Proges şi Admirabil•Net.

Partener: Hotel Răzvan.

O producţie Gala MGMT&PR.

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/ro/bilete/celelalte-cuvinte-trup-si-suflet-bucuresti-sala-palatului-306519/event.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1152
bogdan

Adaugat in urma cu 3416 zile, 21 Feb. 2013

Adaugat de bogdanbele

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 14

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 22 Iun 2022 - 5 Iul 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 22 Iun 2022 - 5 Iul 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 22 Iun 2022 - 5 Iul 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 22 Iun 2022 - 5 Iul 2022
  • Ai ceva de zis?

    .