poze concert 3 circles la gradinacuarela

Concert 3 Circles la GradinAcuarela

Bucuresti , Bucuresti. Joi 29 August 2013 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Joi 29 august orele 20:00, Jazz du Jardin 6 prezinta noua formula semnata Viorica Pintilie, Jimmy Cserkesz si Gabriel Balasa: 3 CIRCLES.

Vă așteptăm să vă bucurați de o atmosferă jazzy în aer liber sub cerul colorat alături de un concert care se învârte în jurul jazz-ului cu armonii funk, neo soul și trip-hop.

Viorica Pintilie – voce
Jimmy Cserkesz – chitară
Gabriel Bălașa – percuții


Viorica Pintilie este pe scenă de la 15 ani, a absolvit Școala de Muzică în Chișinău, iar în prezent este masterandă la Universitatea Națională de Muzică din București, secția de Jazz. A trecut prin mai multe genuri de muzică până a ajuns să cânte jazz, acesta fiind stilul în care se regăsește cel mai bine. A participat la Festivalul de Jazz de la Târgu Mureș și la Sibiu Jazz Fest și a lăsat multe zâmbete pe chipurile celor care au fost la concertele ei. Viorica Pintilie este o prezență care surprinde prin atitudinea pe care o are atunci când cântă și felul în care se transpune în muzică, iar atmosfera creată la concerte este una intimă și caldă și ai senzația că îți știe povestea și ți-o cântă.

Adalbert Jimmy Cserkesz a studiat la Budapesta cu renumitul chitarist Babos Gyula. A colaborat cu mai mulți artiști și trupe: Joe Bartmes, Erwin Deintzer, Luiza Zan, Sorin Romanescu, Sebastian Burneci, Mandela Gajol, Rick Condit, Tavi Scurtu, Gabriel Bălașa, Raul Kusak, Urma, Blanoz, Cuantune, Ipse, Sensor, Tunderground. În 2004 reînființează formația Slang ,cu care câștigă premiul întâi la celebrul festival Cerbul de Aur împreună cu Luiza Zan, ca urmare semnează primul contract cu Universal Music prin Zone Records.
Tot în 2009, devine membru formației Urma cu care a produs cel de-al patrulea album intitulat „Lost End Found” și au susținut concerte în lume unde au creat un fanbase numeros: Budapesta, Paris, Londra, Berlin, etc.

Gabriel Bălașa a studiat percuția de la vârsta de 9 ani și i-a plăcut atât de mult încât a ajuns să cânte la instrumente exotice, abordând un stil afro, latin, oriental și chiar samba. A colaborat cu Vama, Byron, Barbarossa, Blue Nipple Boy.

Support Artist Fee: 20 lei
Rezervări: 0745 662 889

Mai multe detalii: http://www.feeder.ro/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 448
popadriana

Adaugat in urma cu 2376 zile, 26 Aug. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 1 Mar 2020 - 1 Mar 2020
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .