poze concert andrea bocelli la bucuresti

Concert Andrea Bocelli la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2013
Blvd. Marasti, nr. 65-67

Categorii: Muzica si Concerte

Tenorul italian Andrea Bocelli va sustine primul concert din Romania din cariera pe 25 mai 2013, la Romexpo in capitala.

Cel supranumit de criticii muzicali „Legenda noului mileniu” va susţine astfel primul concert din vasta sa carieră în România, ocazie cu care fanii săi vor putea să îl asculte pe viu interpretând piese celebre precum “Time To Say Goodbye”, “Con te Partiro”, “Vivo Per Lei”, “Besame Mucho” sau “Nessun Dorma”. Dupa ce romanii au asteptat ani intregi un concert sustinut live de Andrea Bocelli, imediat dupa anuntarea acestuia s-au grabit sa isi achizitioneze bilete cat mai aproape de idolul lor. Si cum cererile de bilete au depasit toate asteptarile, organizatorii concertului - Project Events, au fost nevoiti sa schimbe locatia, pentru ca un numar mai mare de romani sa aiba ocazia sa il asculte live pe unicul si inegalabilul Andrea Bocelli. Astfel concertul programat pe 10 mai in Piata Constitutiei, va avea loc pe data de 25 mai la Romexpo Bucuresti!

Toate biletele achizitionate raman valabile, pastrandu-si de asemenea si pozitionarea fata de scena. Schimbarea locatiei concertului este o veste buna pentru romanii care doreau sa achizitioneze bilete cat mai aproape de scena, intrucat noua locatie - Romexpo Bucuresti, datorita spatiul vast, permite un numar mai mare de bilete in imediata apropiere a scenei, iar incepand de azi toti doritorii isi pot achitiona biletul dorit.
Este pentru prima oara cand cel mai iubit tenor din lume va concerta in Romania! Concertul artistului se anunta inca de pe acum unul de zile mari, din care nu vor lipsi Time to Say Goodbye, Vivo Per Lei sau Nessun Dorma A fost nevoie de mai mult de un an de negocieri pentru a convinge managementul artistului sa il aduca in tara noastra pe Andrea Bocelli.Organizatorii de la Project Events au anunţat că tichetele vor fi disponibile la şase categorii de preţuri cu loc şi o categorie de preţ pentru bilete în picioare. Acestea vor putea fi achiziţionate la preţurile de 1.400 lei – Zona VIP, 900 lei – Categoria I, 750 lei – Categoria II, 550 lei – Categoria III, 350 lei – Categoria IV, 250 lei – Categoria V şi 150 lei pentru zona în picioare (fără loc).

Mai multe detalii: http://www.ziuaveche.ro

Pret bilet: 150 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3018
popadriana

Adaugat in urma cu 4259 zile, 27 Aug. 2012

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .