poze concert bosquito

Concert Bosquito

Bucuresti , Bucuresti. Joi 16 Mai 2019 21:30
Hard Rock Cafe, Sos. Kiseleff, nr. 32

Categorii: Muzica si Concerte

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 16 mai, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti cu un sound unic, BOSQUITO !

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. In perioada 2002 – 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima pozitie in topurile de specialitate din Romania. Trupa a lansat pana acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scantei (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame de soare (2004) si Babylon (2014). In perioada 2005 – 2011 trupa a concertat in SUA iar membrii sai au declarat ca pentru ei acest fapt a fost unul recreational. Tot in aceasta perioada au lansat si piesa Intuneric in culori alaturi de Ovidiu Lipan Tandarica iar apoi au revenit in Romania unde au cantat in deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 16 mai la Hard Rock Café sa asculti piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Doua maini, Cand ingerii pleaca, M-ai dat peste cap, Tu esti iubita mea si mult prea cunoscutul refren “da-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:
- 89 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 64 de lei, cu loc la masă, în sală

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 64 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 677
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1918 zile, 28 Dec. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .