poze concert brazilian jazz night gabriela costa alex man

Concert “Brazilian Jazz Night” - Gabriela Costa & Alex Man

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Octombrie 2015 08:00 - Joi 1 Octombrie 2015
la bordei

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/170

Invitatia la concert este cea pe care o fac doi mari iubitori de muzica.Pasiunea lor comuna i-a adus impreuna in trei proiecte inedite, care poarta amprenta puternicelor lor personalitati, ca oameni si ca artisti.

oi, 1 octombrie, de la 20.30.

Concertul “Brazilian Jazz Night” este o invitatie la o dubla calatorie pe pamant american, intr-un melanj elegant si plin de rafinament.Asadar, va asteptam la un concert altfel...
”Unii ar spune ca nu e comercial si azi nu-ti poti permite luxul de a nu canta “ceea ce vor oamenii sa auda”; dar e in perfect acord cu convingerile noastre estetice muzicale si asta ne implineste.Aceasta este propunerea noastra de act artistic si nu facem rabat de la ea; altfel cum am mai putea fi sinceri in fata publicului... si fara sinceritate ce rost ar mai avea prezenta cuiva pe o scena ?”- Gabriela Costa si Alex Man.

Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii unicat.

Profesoara de geografie ca formatie, dar pasionata si de sunete - care pot prinde forma unui cantec, si de culori, texturi, materiale -care se pot transforma intr-un obiect ce iti poate face viata mai frumoasa.

“Sunt îndrăgostită de armoniile sii ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață…Dar cant cu mare drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul sau voiosia ei, si uneori in jalea ei sfasietoare ...In jazz e ca in viata – poti sa fii oricand surprins si provocat sa improvizezi...Ar fi bine sa te descurci ! Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care vorbesc despre frumusetea unica si misterul femeii.”

www.facebook.com/gabrielacostamusic
www.facebook.com/sagasjewellery
www.gabrielacostamedia.com

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat si activ chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul - este recunoscut și ca un rafinat si generos acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.

Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate, și cu nume cunoscute ale scenei de jazz.În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București.

www.facebook.com/man.alex.188
www.alexman.ro

Consumație minimă 30 de ron.
Rezervări 0747 063 249

Vă așteptăm !

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/410865529114789/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 564

Eveniment postat de organizator

vp holding

Adaugat in urma cu 1661 zile, 16 Sep. 2015

Adaugat de VP14420

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .