poze concert bzn la bucuresti

Concert BZN la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 25 Octombrie 2013
Ion Campineanu 28

Categorii: Muzica si Concerte

Concertul BZN va avea loc pe 25 Octombrie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti

Dupa cele doua seri speciale pe care fanii BZN le-au petrecut in compania lui Jan si Anny anul trecut la Bucuresti, pe adresa Project Events au fost trimise o multime de mailuri in care fanii din toata tara isi exprimau dorinta de a-i revedea cat mai curand pe indragitii olandezi. Iar cum numarul de fani BZN din Romania este urias, Project Events anunta un nou spectacol al celebrilor artisti! Jan si Anny vor concerta la Sala Palatului din Bucuresti pe 25 octombrie in cadrul unui nou spectacol – Greatest Hits.
Pentru seara de 25 octombrie Jan si Anny pregatesc multe surprize fanilor din Romania. Si pentru ca va fi o seara plina numai de hituri, fanii se vor bucura de Blue Eyes, Blue Eyes, Dance Dance, Mon Amour, El Condor Pasa, Mariana, Delilah, Che Sera, Mexican Night, si alte piese celebre...
Anul trecut a fost pentru prima oara cand olandezii au concertat la Bucuresti, unde s-au simtit ca acasa. Caldura si emotia cu care au fost intampinati in capitala a fost de ajuns pentru ca olandezii sa pastreze in suflet un loc special pentru romani. Dupa concertele de anul trecut olandezii au coborat in foayer pentru a afla mai multe despre fanii lor din Romania, dar si pentru a le da autografe si pentru a se fotografia impreuna cu ei. Romanii ii iubesc pentru simplitatea si modestia cu care isi interpreteaza piesele, dar si pentru amintirile pe care le retraiesc ascultand melodiile lor, la fiecare concert putandu-se citi pe chipul fiecarui spectator melancolie amestecata cu emotie si bucurie.

BZN este prescurtarea folosita de trupa olandeza Band Zonder Naam, care semnifica “trupa fara nume”. Artistii si-au inceput cariera in anii '60 si de atunci au ramas in inimile fanilor ca fiind cea mai romantica trupa din istoria muzicii!

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1207
popadriana

Adaugat in urma cu 2500 zile, 24 Iul. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .