poze concert celelalte cuvinte si conexiuni arenele romane

CONCERT: Celelalte Cuvinte si Conexiuni @ Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 4 Noiembrie 2016 18:00

Categorii: Muzica si Concerte

Concertul de la Arenele Romane este o premieră pentru București, trupa având după reunire doar două concerte, la festivalul Sibiul de Odinioară și la concertul inaugural ROCK FM Brașov. La București, se vor auzi binecunoscutele hit-uri "Tu", "Mai ramai putin", "Fosta iubire", "Viata de rocker" si altele, în interpretarea celor care le-au compus. “Pe 4 noiembrie, vom stabili la Arenele Romane puncte de conexiune cu limbajul celorlalte cuvinte, în cadrul unui eveniment deosebit. Conexiunile continuă. Un nou material de album se afla în lucru, iar în următoarea perioadă trupa va ieși la rampă cu piese si videoclipuri noi”, spun ceI de la CONEXIUNI.


Două dintre trupele legendare are rockului românesc – CELELALTE CUVINTE și CONEXIUNI - se reunesc pentru a susține un concert în data de 4 noiembrie, la Arenele Romane din București, în sprijinul Campaniei Naționale Oamenii Timpului, al cărei scop este de a recunoaște și promova personalitățile de prestigiu din spațiul românesc și proiectele acestora.

Fondurile încasate în urma evenimentului vor fi direcționate o parte către premiile din cadrul Campaniei Oamenii Timpului, iar o parte vor fi folosite pentru restaurarea casei memoriale George Enescu, de la Mihăileni.

Line-up- ul evenimentului este completat de încă două trupe, la început de drum, care vor fi anunțate în cel mai scurt timp.

Biletele au prețul de 50 de lei și se pot cumpăra din Rețelele Eventim.ro și IaBilet.ro.

Pe lângă puternica valență culturală a evenimentului, cu această ocazia trupa Celelalte Cuvinte va sărbători nu mai puțin de 35 de ani de activitate, fiind una dintre cele mai longevive formații românești, care nu și-a schimbat componența și care nu a făcut niciun compromis în favoarea comercialului, încă de la înființare.

“Ne bucurăm că acest concert coincide cu împlinirea vârstei de 35 de ani a trupei și că ne putem implica în misiunea Campaniei Oamenii Timpului. De asemenea, cred, personal, că restaurarea casei lui George Enescu este importantă, având în vedere amprenta pe care muzica sa a lăsat-o asupra culturii românești și internaționale. Încă de la început am sprijinit proiectele culturale cu adevărat valoroase, și e o bucurie pentru noi că după 35 de activitate putem continua pe acest drum”, declară Călin Pop, vocalul Celelalte Cuvinte. Celelalte Cuvinte promit un concert aparte, demn să marcheze aniversarea lor, în care se vor auzi și o serie de piese noi, de pe viitorul album.

Și pentru trupa CONEXIUNI, concertul din data de 4 noimebrie este o ocazie specială. După 11 ani de la ultima lor apariție live, cei de la CONEXIUNI revin în formula care le-a consacrat numele, respectiv componența originală din anii ’90: Florian Stoica - vocal, Victor Solomon - chitară, Gabi Isac - bas, Victor Lenghel - tobe.Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 658
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2588 zile, 28 Oct. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Ian 2024 - 19 Ian 2024
curs online live dezvoltare personala parcurgere drumului

CURS ONLINE LIVE DEZVOLTARE PERSONALA ”PARCURGERE DRUMULUI ...

Bucuresti, Bucuresti. 11 Dec 2023 - 18 Dec 2023
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Ian 2024 - 12 Ian 2024
concert aniversar fuego 30

Concert aniversar Fuego - 30

Bucuresti, Bucuresti. Joi 30 Noiembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .