poze concert dark fusion psychogod warhanger

Concert Dark Fusion, Psychogod, Warhanger

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Ianuarie 2018
Club Fabrica

Categorii: Muzica si Concerte

Rusidava Music va prezinta in data de 20 ianuarie in clubul Fabrica, un eveniment cu totul deosebit. Va fi o seara dedicata sonoritatlor industriale asezonate cu metal extrem.

Bilete:
Online - 20 lei
La intrare - 25 lei

DARK FUSION s-a infiintat in 2010, are la activ 2 albume de studio, InFusion (2012), Cyber Nation (2016) si un maxi single, iar in 2015 a reprezentat Romania la prestigiosul festival "Wacken Open Air" in cadrul "Metal Battle" (W.E.T. Stage), ocupand un onorabil loc 6 din 28 trupe participante. Partea concertistica insumeaza concerte in Germania, Italia, Ungaria, Bulgaria si Romania.

Stilul de muzica este o fuziune de cyber/fusion/industrial/melodic/death metal, iar trupa pregateste piese pentru urmatorul material discografic ce va insuma experienta muzicala a trupei cu un sound mult mai industrial si riffuri mai simple.

PSYCHOGOD activeaza in underground-ul romanesc incepand din toamna anului 2009. In cei aproape 9 ani de activiate trupa a lansat doua albume: Alone (2012) si Destroy to Create - Create to Destroy (2015) si a sustinut peste 70 de concerte atat in tara cat si in afara ei.

Cele mai notabile evolutii concertistice au fost la festivalurile OST(2012) si Rock The City (2013). De-a lungul timpului formatia a impartit scena cu nume mari ale metalalului international precum: Dimmu Borgir, Exodus, Trivium, Rammstein, Rotting Christ, Diabolical etc.

WARHANGER activează din 2015 fiind înfiinţată în schimb cu mai bine de un an în urmă în Bucureşti. Trupa a avut parte de o ativitate intensă până în prezent, fiind cunoscută în scena bucureşteană, dar susţinând concerte şi în mai multe colţuri ale ţării, atât în concerte indoors cât şi pe scene de festival.

Iniţial, trupa Warhanger aborda un stil agresiv de thrash cu elemente de punk şi de hardcore, dar până în prezent, după câteva schimbări de componență şi după naşterea unor noi compoziţii, membrii trupei au căutat să îşi diversifice stilul, astfel că acum trupa are un sunet caracterizat prin elemente agresive de thrash, hardcore sau punk şi chiar industrial, dar îmbinate armonios cu pasaje ceva mai melodice.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Stay Metal!!! \m/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 241
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
daniela

Adaugat in urma cu 612 zile, 17 Ian. 2018

Adaugat de daniela dulce

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3015

Alte Evenimente din Bucuresti
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
psychosounds fest 2019

Psychosounds Fest 2019

Bucuresti, Bucuresti. 25 Oct 2019 - 26 Oct 2019
  • Ai ceva de zis?

    .