poze concert dixon la casa presei libere

Concert DIXON la Casa Presei Libere

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 22 August 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Casa Presei Libere din capitala

Dixon provine dintr-un circuit inchis de rezidenti care si-au castigat un nume prin responsabilitate asumata de provideri de rave-uri saptamanale.

Intr-un astfel de context experienta vine cu timpul si dureaza de obicei toata noaptea, sustinand crowd-ul fericit nelimitat, vibe-ul perfect pentru Dixon - incepand incet, desfasurandu-se suav, elaborandu-si un flow elegant, tintind absolutul, schimband usor balansul incat sa-ti ofere finalizarea perfecta a unei experiente intense, un atribut care-i confera o distinctie a stilului, pe langa versatilitatea tehnica.


Orice cale a destinului ar fi urmat Dixon, totul se sincronizeaza, planetele se aliniaza pentru un vibe de rave colectiv. Acasa pastreaza o legatura stransa cu Jazzanova si mentionam implicarea sa in vibrantul label Sonar Kollektiv, intr-o zona mai underground unde a avut ocazia sa-si rafineze viziunea proprie asupra curentului House.


Asta alaturi de Ame, camarazii sai din stransa comunitate Deep House a Germaniei de Sud, artisti care au cucerit la randul lor prin distinctia stilului si imprint personal. A venit trendul minimal, la care Dixon stia ca fie se adapteaza, fie reconstruieste totul la nivelul pretentiilor sale spirituale, asa ca face urmatorul pas cu un alt sub-label al Sonar Kollektiv - Innervisions, pe care il fondeaza tot cu Ame pentru a restabili normele unui House eclectic, evident implicandu-si toate conexiunile create cu Universul, o platforma care sa mentina vibe-ul traditiei House cu un refresh creativ, mentinandu-i reputatia si oferindu-i ocazia sa se independizeze de Sonar Kollektiv ca fashion si design.


Nenumarate mixuri, Boiler Room, singur sau back2back cu Ame, remixuri pentru Saschienne, Disclosure si Agoria - Dixon isi plaseaza suav imprint-ul artistic pentru un retouch perfect care atinge intr-un mod profesional.

Intrare:

25 lei - inainte de 00:00
35 lei - dupa 00:00

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 788
popadriana

Adaugat in urma cu 3549 zile, 18 Aug. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .