poze concert dubioza kolektiv in the silver church

Concert Dubioza Kolektiv in The Silver Church

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 27 Martie 2013
Calea Plevnei Nr. 61

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la The Silver Church din capitala.

Pe data de 27 martie 2013, The Silver Church Club organizeaza la Bucuresti un concert al celor ce pe buna dreptate sunt denumiti “senzatia Bosniei” si deja incep sa cucereasca intreaga Europa prin muzica lor ce vine dintr-o experienta de viata: Dubioza Kolektiv!

Acest concert reprezinta totodata a doua editie de pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2013 dintr-o lunga serie de evenimente care-si propun sa pregateasca publicul roman pentru editia din acest an a festivalului ce va avea loc in weekend-ul 5-7 iulie, in cadrul B’ESTFEST Park din Tunari.

Un stil muzical aparte, ce imbina genuri ca hip-hop, reggae, dub, rock si folclor bosniac se va face auzit intr-o seara de miercuri ce iese din tipare: un concept de petrecere in totalitate balkan. In deschiderea evenimentului, vor canta cei de la Madame Hooligan.

Daca te vei uita peste lista de trupe nominalizate pentru Independent Album of the Year de la premiile IMPALA de acum doi ani, vei gasi notat un nume de trupa in felul urmator: Dubioza Kolektiv cu al lor album "5 DO 12". Pentru cei ce au nevoie de o recomandare de muzica buna, Dubioza Kolektiv sunt o formatie din Bosnia cunoscuta prin abordarea mai multor genuri in acelasi timp. Ei canta hip-hop, amestecat cu reggae, dub, rock si folclor bosniac. Pentru cei mai cunoscatori in ale situatiei, Dubioza Kolektiv este o formatie ce oriunde are concerte live face spectacole live extraordinare castigandu-si notorietatea prin lupta lor de a schimba societatea din tara natala.

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 4078 zile, 28 Ian. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .