poze concert extraordinar de anul nou anotimpurile de antonio vivald

Concert extraordinar de Anul Nou “Anotimpurile” de Antonio Vivald

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 4 Ianuarie 2014 19:00
Sala Majestic a Teatrului Odeon (Calea Victoriei nr. 40-42).

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 200/300

Fundatia Calea Victoriei si Teatrul Odeon va invita sambata 4 ianuarie, de la 19:00, la Concertul Extraordinar de Anul Nou: “Anotimpurile” de Antonio Vivaldi si Astor Piazzolla, sustinut de Silvestri Orchestra, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Pentru a incepe noul an cu multa energie si inspiratie, violonistul Razvan Stoica si pianista Andreea Stoica ne vor incanta cu maiestria lor intr-un program muzical de pe doua continente si din doua spatii muzicale fascinante: muzica clasica si tango-ul. Vom asculta “Anotimpurile” de Antonio Vivaldi, in interpretarea solistului Razvan Stoica pe o vioara Stradivarius si “Anotimpurile de la Buenos Aires” de Astor Piazzolla – (aranjament Frans Wagner) interpretate de pianista Andreea Stoica.

“Anotimpurile, "timpurile anului"... Intotdeauna mi-a placut sa caut sensul dincolo de suprafata cuvintelor sau lucrurilor, interogandu-le pana la transparenta. Asadar, Timpul, aceasta oglinda curgatoare a eternitatii, in doua viziuni: scoala venetiana a barocului tarziu de secol XIII (Vivaldi) si Buenos Aires-ul acelui straniu secol XX, atat de frumos descris de Borges (Piazzolla). Muzica fiind un exercitiu al libertatii, imi este imposibil sa evit asocierea cu vedutele lui Francesco Guardi si cu povestirile personajelor borgesiene. Imaginea si cuvantul, cuprinse in sunet. Frumos, zic eu, merita incercat!” – ne spune Tiberiu Soare.

Violonistul roman Razvan Stoica a primit titlul de Noul talent al anului 2013 la concursul "New Talent" de la Bratislava, fiind primul muzician roman care reuseste aceasta performanta in istoria de 44 de ani a acestui concurs, initiat de Sir Yehudi Menuhin. "New Talent" este cea mai importanta competitie pentru tineri instrumentisti intre 18 si 28 ani derulata sub semnul Uniunii Europene de Radio. Radio Romania Muzical il recomanda pe Razvan Stoica drept una dintre noile stele ale violonisticii romanesti. Are in palmares aproape 30 de premii nationale si internationale. Din 2009, violonistul roman canta pe o vioara Stradivarius, Queen ex-Ernst din 1729, pe care a castigat-o la o competitie desfasurata la Salzburg, unde a avut 170 de contracandidati.

Concertul are loc sambata 4 ianuarie, ora 19:00, Sala Majestic a Teatrului Odeon (Calea Victoriei nr. 40-42).
Durata concertului: 1h 30’ (cu pauza)
Pretul biletelor: 31,80 lei si 15,90 lei

Biletele se pot cumpara de la casa de bilete a teatrului Odeon.
Programul casei de bilete: luni – duminica, orele 11.30– 19.00 cu pauza intre 14.30 -15.00
Detalii la www.teatrul-odeon.ro

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2013/concert-extraordinar-de-anul-nou-anotimpurile-de-vivaldi-si-piazzolla-cu-tiberiu-soare-si-silvestri-orchestra/

Pret bilet: 31,81

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 538

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 2170 zile, 10 Dec. 2013

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 695

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines!

Bucuresti, Bucuresti. 24 Nov 2019 - 24 Nov 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 16 Nov 2019 - 30 Nov 2019
  • Ai ceva de zis?

    .