poze concert julian marley la arenele romane

Concert Julian Marley la Arenele Romane

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 18 August 2013
Cutitul de Argint 26

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Arenele Romane din capitala

Pentru prima data un membru al familie Marley vine in Romania, la cea de-a treia editie Reggae Nights. Pe 18 august avem parte de o noua experienta speciala: binecunoscutul Julian Marley va concerta in premiera in Romania, pe scena Arenelor Romane.

Numele Marley este cel mai sonor nume in lumea artistilor reggae. Pornind de la legendarul Bob, continuand cu fii lui (Julian, Damian, Stephen, Ziggy, Ky-mani) si intregul sir de descendenti ai sai au facut istorie prin activitatea lor muzicala.

Julian Marley este nu numai fiul legendei reggae Bob Marley, dar si un respectat muzician de roots-reggae, cantaret si compozitor, producator si filantrop, nominalizat la premiile Grammy. La fel ca tatal sau, Julian „Ju Ju" Marley este devotat miscarii Rastafariene, iar muzica lui are ca teme primare viata si spiritualitatea.

Nascut in Londra in 1975, Julian este singurul fiu al lui Bob Marley nascut si crescut in Marea Britanie. Desi locuia cu mama sa in Londra, el isi vizita adesea fratii, pe Ziggy, Stephen, Damian si Ky-mani in Jamaica. A crescut intr-un mediu muzical, asa ca a deprins de mic tainele instrumentelor, si a invatat sa cante la bas, tobe, chitara si clape. La varsta de doar 5 ani, si-a inregistrat primul demo in casa familiei Marley din Kingston, Jamaica. Julian insusi spune: „Muzica a aparut in viata mea inca de la o varsta frageda, a fost un lucru natural." In timpul anilor de formare in Jamaica, Julian a studiat sub indrumarea unor veterani reggae cum ar fi Aston „Family Man" Barrett, Carlton Barrett, Earl „Wire" Lindo, Tyrone Downie si Earl „ Chinna" Smith. in 1987, cand legendarul tobar al trupei Wailers, Carlton Barrett a fos ucis, Julian a compus doua piese pe aceasta tema. Mai mult, a format o trupa roots-reggae care se numea Uprising si cu care a cantat in deschiderea trupei fratelui sau Ziggy Marley, cat si in deschiderea The Wailers.
Biletele in avans sunt 45 de lei.

Mai multe detalii: http://www.bucuresteni.ro/

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2550
popadriana

Adaugat in urma cu 3983 zile, 29 Mai. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .