poze concert kissogram mes quins

Concert Kissogram & Mes Quins

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 20 Noiembrie 2009 23:00
The Ark

Categorii: Muzica si Concerte

Seria concertelor Front continua in clubul The Ark din capitala cu trupele Kissogram si Mes Quins.

Intorsi recent de la Tokyo, unde au deschis pentru Franz Ferdinand, berlinezii de la Kissogram aduc la Bucuresti energia show-urilor live imortalizata pe cel mai recent album al trupei, Rubber and Meat.
Infiintata la sfarsitul anilor ‘90 de Jonas Poppe si Sebastian Dassé, formatia sustine primul concert la Berlin, in 1999. Primul lor material discografic, If I Had Known This Before, are succes mai mult pe scena techno, fiind urmat de un EP pop - I'm Absolute, lansat de casa de discuri Buback-Tonträger din Hamburg. In 2003, Kissogram se relocheaza la Paris, unde inregistreaza primul album propriu-zis al formatiei - The Secret Life of Cpt. Ferber, sub indrumarea muzicianului canadian Gonzales si a producatorului Renaud Letang. Lansat de casa berlineza de discuri Louisville, albumul este aclamat de critica muzicala, care aplica formatiei etichete ca New New Wave, Electroclash sau Bohemian Disco Wave. Dornica sa se reinventeze, trupa se orienteaza catre surse de inspiratie variate: blues, muzica arabeasca si filmele lui Lauren Bacall, pe care le inglobeaza in piesele celui de-al doilea album, Nothing Sir. Show-urile live devin din ce ince mai zgomotoase si agresive, trupa renuntand treptat la influentele electronice in favoarea chitarilor si amplificatoarelor. Noul sound, caracterizat Rock'n'Roll Disco, cucereste Europa, Kissogram concertand si la Bucuresti, in 2007. In turneu, berlinezii il intalnesc pe fotograful londonez Joe Dilworth, fost tobosar la Stereolab, pe care il coopteaza in trupa. Pentru cel mai recent album, Rubber and Meat, Kissogram si-a propus un sound mai dur, dezbracat de adaosuri electronice, care sa inglobeze perfect energia live a trupei. Produs la Stockholm de Pelle Gunnerfeldt (The Hives, The International Noise Conspiracy), Rubber and Meat a fost lansat anul acesta de Louisville Records. Tot anul acesta, Kissogram i-a insotit pe cei de la Franz Ferdinand in turneul lor european.

De warm-up si afterparty se va ocupa Frontman, iar de efectele vizuale, Corruptdream.

Pretul unui bilet este de 25 lei daca se achizitioneaza in avans de pe site-ul www.bilet.ro si 35 lei la intrare, in seara concertulul.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 488
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 5276 zile, 16 Nov. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .