poze concert kraftwerk

Concert Kraftwerk

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Martie 2018
Arenele Romane

Categorii: Muzica si Concerte

Trupa Kraftwerk revine în România, în martie 2018

Trupa Kraftwerk revine în România cu un nou show, pe 1 martie 2018, la Arenele Romane din Bucureşti, anunţă Emagic, organizatorii concertului. „Părinţii muzicii electronice” pregătesc show-ul Kraftwerk 3-D, care este considerat de către criticii muzicii internaţionale „o adevărată operă de artă”.

La 8 ani de la prima vizită în România, legendara trupă revine în ţara noastră pentru un nou spectacol inedit ce promite fanilor o experienţă multimedia senzaţională. Muzica şi tehnologia se vor uni într-un singur show prin care formaţia îşi va promova arta din mai multe dimensiuni.

Proiectul multimedia Kraftwerk a debutat în 1970 când Ralf Hütter şi Florian Schneider au puz bazele studioului Kling Klang în Düsseldorf, Germania, unde au conceput şi produs toate albumele trupei. Până la mijlocul anilor ’70, Kraftwerk a devenit un nume cunoscut internaţional datorită muzicii electronice revoluţionare, dar şi inovaţiilor tehnice din cadrul proiectului lor. Având o viziune unică asupra muzicii, Kraftwerk au creat soundtrack-ul pentru era digitală a secolului XXI.

Muzica lor, realizată cu ajutorul unor tehnici inovatoare, voci sintetizate şi ritmuri computerizate, a avut o influenţă majoră în dezvoltarea multor genuri muzicale, de la electro la hip hop şi de la tehno la synthpop. Pe lângă inovaţiile muzicale, Kraftwerk a investit constant în show-urile live: proiecţii gigantice, roboţi şi imagini holografice impresionante, toate într-un fascinant mix de sunet, imagine şi culoare prin care membrii trupei pun în valoare relatia strânsă dintre om şi tehnologie.

Seria de concerte 3-D, din care face parte şi evenimentul de la Bucureşti, a început în 2012 la prestigiosul Muzeu de Artă Modernă din New York (MoMA) şi a continuat cu reprezentaţii la Tate Modern (Londra), Akasaka Blitz (Tokyo) Opera House (Sydney), Walt Disney Concert Hall (Los Angeles), Foundation Louis Vuitton (Paris), Neue National Galerie (Berlin) şi Muzeul Guggenheim (Bilbao).

Bilete Kraftwerk la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Kraftwerk de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 1 martie 2018, pot fi achziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro

Golden Circle 181 lei
Acces general 151 lei

Pret bilet: 151 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3777
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 1780 zile, 13 Nov. 2017

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3639

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .