poze concert lucia

Concert Lucia

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 10 Octombrie 2018 21:00
Expirat Halele Carol, Strada Doctor Constantin Istrati nr. 1

Categorii: Muzica si Concerte

De pe micul balcon din apartamentul părinților ei acum 7 ani, în prezent, live, pe scena de la Expirat - Lucia. Miercuri, 10 octombrie. Opening act: Chasing I.

Povestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi - The MOOoD. Avea să înregistreze un cover, nimic deosebit, fără efecte speciale, urmând să-l publice pe pagina lor de Facebook. Ei aveau să-l aprecieze și asta urma să fie tot. Lucia nu avea să se dea bătută, însă, așa că la câteva luni distanță a mai făcut o încercare, puțin diferită; același balcon, aceeași cameră, dar de data asta cu o clapă în loc de chitară. Urma să înregistreze un cover după „Silence” și să-l pună pe pagina lor de Facebook, iar lor avea să le placă la nebunie, insistând să filmeze un videoclip pentru el. Un clip care avea să devină viral în toată lumea strângând peste un milion de vizualizări în doar câteva luni.

Au urmat un contract cu Global Records, noi piese și noi concerte, debutul live având loc la ediția din 2012 a Summer Well pe o scenă amenajată special pentru ea. De atunci, cu fiecare concert și fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului său stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu. Totul a culminat la sfârșitul anului 2015 cu lansarea primului disc de studio, „Silence”, o producție eclectică mult-așteptată de către fanii Luciei.

În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, „Samsara”. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală - mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).

Opening act: Chasing I

Chasing I și-a început activitatea oficial în urmă cu 2 ani, odată cu lansarea single-ului „Change My Ways” în colaborare cu Vladimir Proca, tobarul trupei Robin and the Backstabbers. După o perioadă de lucru și căutări, trupa a revenit în toamna anului trecut cu piesa „Monkey Tribe”, alături de noul vocal al trupei, Septimiu Urzică. Anul acesta trupa a participat la festivalurile Rockanotherworld și Rockwheels, a susținut concerte în București (Control și Londonphone) și pentru toamna aceasta pregătește lansearea unui nou single cu videoclip, în colaborare cu Lucia. Chasing I sunt Radu la tobe, Tudor la chitară, Cristi la bas și Spetimiu – voce.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3) , Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1983
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2034 zile, 24 Sep. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .