poze concert lucia

Concert Lucia

Bucuresti , Bucuresti. Joi 24 Ianuarie 2019 21:30
Hard Rock Cafe, Sos. Kiseleff, nr. 32

Categorii: Muzica si Concerte

BestMusic Live iti prezinta un concert de neuitat cu Lucia, joi 24 ianuarie in Hard Rock Cafe.

Lucia este o cantareata româna de muzica pop-soul. Ea si-a facut debutul în februarie 2012 prin intermediul unei preluari a piesei „Silence” în original de The MOOoD. Versiunea sa a cântecului a depasit 11 milioane de vizualizari pe YouTube, iar muzica Luciei a fost intens comentata de site-urile de specialitate din România.

În iunie 2012, Lucia a fost preluata de agentia de management muzical Global Music Management, recent redenumita Global Records , care se ocupa si de managementul artistei Inna. În august 2012, artista a sustinut primul ei concert si a reprezentat muzica româneasca, pe o scena dedicata în cadrul celei de-a doua editii a festivalului Summer Well.

Cel de-al doilea single al sau, numit „Me Over You”, a aparut tot în luna august si a beneficiat de un videoclip filmat în regia lui Radu Aldea.Stilul interpretativ al Luciei a fost comparat cu cel unor cantarete precum Adele sau Regina Spektor.

Lucia este si o sustinatoare a proiectelor caritabile, iar în 2012 a cântat în cadrul a doua astfel de evenimente: Gala Persoanelor cu Dizabilitati, organizata pe 27 noiembrie de catre ActiveWatch si Fundatia Motivation România, în Studioul 3 al TVR, si concertul caritabil UNICEF, ce a avut loc pe 17 decembrie si unde a cântat, alaturi de Smiley si Vunk, pentru copiii vulnerabili din România.
Lucia a lansat albumul ei de debut : Silence pe 6 noiembrie 2015

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 959
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 1946 zile, 30 Nov. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .