poze concert magnetic pink pe terasa hard rock cafe

Concert Magnetic Pink pe terasa Hard Rock Cafe

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 16 Septembrie 2017 22:00
Hard Rock Cafe, Sos. Kiseleff, nr. 32, Parc Herastrau

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 16 septembrie am invitat in premiera o trupa cu o componenta in totalitate feminina, cu o prestatie live plina de carisma.

Magnetic Pink este formata din: Olivia Paun - voce, chitara, flaut, pian; Roxana Stroe - chitara solo; Florina „Fritz” Popescu - tobe; Alexandra Popescu - chitara bas, backing vocals. Trupa are o vasta experienta pe scena muzicala nationala si internationala, o prezenta scenica aparte, o energie debordanta si aduce un playlist format din hituri internationale de rock alternativ, dar si din piese proprii.

Olivia Paun (voce, chitara, flaut, pian), absolventa a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, s-a implicat de-a lungul timpului in mai multe proiecte si colaborari atat la flaut - in 2001 in orchestra alaturi de trupa Iris in turneul „Iris Atheneum”, in 2012 la inregistrarile unui album cu trupa olandeza Rise of Realism - cat si ca baterista in trupa Quartz alaturi de Gianina Corondan, Amedeo Bolohoi, Dan Tufan cu care a inregistrat un album in 2003. Din 2006 pana in 2016 a fost solista in proiectul rock Olly de Quartz cu care a activat timp de opt ani in Europa de Vest si a inregistrat 4 albume.

Roxana Stroe este singura chitarista de blues din tara, absolventa de masterat la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, participand la numeroase festivaluri de blues si jazz in tara si strainatate. A concertat alaturi de A. G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Directia 5, Ovidiu Lipan „Tandarica” si multi altii. A activat ca titulara in grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit ( in 2006 au scos albumul „Capra vecinului”), Nicola, Balcanamera Band, Red Cat Bone, din 2008 are propria formatie de blues (Foxy Lady Band) dar mai activeaza si in doua proiecte de jazz.

Florina “Fritz”Popescu (tobe) a fost colega Oliviei in formatia Olly de Quartz din 2006 pana in 2016, sustinand nenumarate concerte in tara si in strainatate; a mai colaborat pentru o scurta perioada in 2008 in trupa Quartz cu Gianina Corondan.

Alexandra Popescu (bas, backing vocals) a activat deasemenea in Olly de Quartz in perioada 2006 – 2011 si in 2008 alaturi de Fritz in proiectul Gianinei Corondan.

Concertul va incepe la ora 22.00 si intrarea va fi libera.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 869
Cuvinte cheie: jazz , rock , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 2403 zile, 30 Aug. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .