poze concert negru latent in club a

Concert Negru Latent in Club A

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Octombrie 2013 19:00
Str. Blănari 14

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert in Club A din capitala

Editura Herg Benet și Club A vă invită vineri, 18 octombrie, de la ora 19.00, la un eveniment special de lansare a volumului 69 de poeme de dragoste (extrase din atlasul unei lumi dificile), de Leonard Ancuța.
Evenimentul va fi moderat de scriitoarea Cristina Nemerovschi și îi va avea ca invitați pe criticul și scriitorul Octavian Soviany, alături de mai mulți invitați surpriză. În încheierea serii, formația Negru Latent (dark-wave, goth) va susține un concert extraordinar.
Despre 69 de poeme de dragoste, scriitorii Radu Vancu și Ioan Es Pop au spus următoarele:
"Leonard Ancuţa crede în poezie cu aceeaşi credinţă (postromantică, în fond) cu care au crezut suprarealiştii francezi, beatnicii americani, 'noii sentimentalişti' ruşi şi, la urma urmei, toţi cei pentru care poezia se scrie mereu cu majusculă. Ferice de el, îmi spun în barbă, privindu-l cu galben-purulentă invidie." (Radu Vancu)
"Leonard Ancuţa şi-a disciplinat discursul literar şi l-a distilat, aşa că în poemele din această carte fiecare enunţ se vădeşte semnificativ şi fiecare emoţie, autentică. Înainte de a începe să citesc, titlul m-a dus cu gândul la diverse scenarii erotice, dar conţinutul m-a contrazis într-un mod cât se poate de plăcut: sunt veritabile poezii de dragoste şi de moarte, scrise de un autor în continuă aprofundare de sine." (Ioan Es. Pop)
Muzica Negru Latent aduce un aer inedit în peisajul underground românesc de factura gotică. Ea îmbină caracterul dark cu o melodicitate explozivă, surprinzătoare. Diversitatea ritmurilor alternează de la tempouri lente pînă la cele dansante adecvate unor adevarate ritualuri de petrecere întunecată. Lirica Negru Latent se situează la marginea coșmarurilor și a umbrelor care ne bântuie zi și noapte. Negru Latent este o manifestare a sensibilitatii autentice și un plonjon în profunzimile pe cale de disparitie ale acestei lumi artificial proiectate și grotesc manipulate."

Mai multe detalii: http://www.no3.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 956
popadriana

Adaugat in urma cu 3818 zile, 15 Oct. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .