poze concert requiem for a drummer s dream in control

Concert Requiem for a Drummer's Dream in Control

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 17 Mai 2014 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Concert caritabil in memoria tobosarului Rares Bratu in Club Control

Trupa Wilder, alaturi de muzicieni din formatiile White Walls, The Boy Who Cried Wolf, Kempes, Tiarra, Days of Confusion, C.O.D., Valerinne, va organiza in data de 17 mai 2014 in clubul Fabrica "Requiem for a drummer s dream", un concert caritabil in memoria lui Rares Bratu, tobosar si membru fondator al trupei.

Misiunea acestui concert este, pe langa cea de a ii aduce un tribut lui Rares cantand piesele compuse alaturi de trupa Wilder si cover-urile sale preferate, de a strange bani prin intermediul donatiilor pentru achizitia unui set de tobe ce va ajunge la un tanar talentat.

Alaturi de membrii Wilder, trupa reunita special pentru acest eveniment, vor urca pe scena Serban Georgescu (White Walls, The boy who cried wolf), Sebastian Natas (Kempes), Cristian Racasanu (Tiarra), Vanda (StoneLight), Andrei Zamfir (Days of Confusion), Alex (The boy who cried wolf), Flavius, Leo Traila (Agora), Dragos Stanciu (C.O.D.), Liviu Stoicescu (C.O.D., Valerinne), Vlad Irimia (C.O.D.), TBA. Alti muzicieni vor fi confirmati in curand. Pe 17 mai in Fabrica se vor canta toate piesele compuse de Rares alaturi de trupa sa Wilder si cover-urile lui preferate.

Evenimentul va incepe la ora 21.00, iar intrarea este de 5 lei + donatie.

"Requiem for a drummer s dream" este un concert caritabil in urma caruia vrem sa indeplinim visul unui alt copil sau tanar. Cu ajutorul vostru vom cumpara un set de tobe pe care il vom dona unui copil talentat. In cadrul concertului ce va avea loc pe 17 mai 2014 in clubul Fabrica, trupa Wilder va canta toate piesele compuse alaturi de Rares, iar in partea a doua a showului o serie de muzicieni se vor urca pe scena pentru a canta cover-urile preferate ale lui Rares.

Concertul din Bucuresti va fi urmat de unul in Targoviste, in clubul Fiord, in data de 24 mai 2014, la care pe langa trupa Wilder, vor mai participa si trupele C.O.D., Chrom Dioxid, The Crush si Colaps.

Mai multe detalii: http://www.rockstage.ro/

Pret bilet: 5 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 946
popadriana

Adaugat in urma cu 3638 zile, 11 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .