poze concert suzanne vega
poze concert suzanne vega poze concert suzanne vega

Concert Suzanne Vega

Bucuresti , Bucuresti. Joi 16 Iulie 2009 20:00
Sala Palatului

Categorii: Muzica si Concerte

Celebra Suzanne Vega va concerta la Bucuresti pe 16 iulie

Fiind recunoscuta ca una dintre cele mai importante compozitoare din generatia sa, Suzanne Vega a fost printre protagonistii revitalizarii muzicii folk la inceputul anilor '80, cand, acompaniata doar de chitara proprie, a cantat ceea ce a fost categorisit ca folk contemporan sau neo-folk.
Purtand stampila unui povestitor de exceptie care " a observat lumea cu un ochi poetic", cantecele sale s-au concentrat asupra vietii urbane, oamenilor obisnuiti si asupra subiectelor din lumea reala, imediata.

Inca de la lansarea primului sau album in 1985, artista a sustinut concerte sold-out in multe dintre cele mai cunoscute sali ale lumii.

Muzica ei este usor de recunoscut, la fel de diferita, serioasa si creativa ca si atunci cand vocea sa a fost auzita pentru prima data la radio, in urma cu peste 20 ani.

"Luka", cel mai cunoscut hit al artistei, este un cantec ce a intrat in dialectul cultural cu siguranta ca fiind singurul hit ce a fost scris vreodata din perspectiva unui baietel abuzat, iar "Tom's Diner" ramane unul dintre cele mai difuzate si mai fredonate cantece.

Suzanne Vega a fost numita "mama mp3-ului" , dupa ce programatorul german Karlheinz Brandenburg, preocupat sa dezvolte tehnologia ce avea sa fie cunoscuta ca mp3, a descoperit ca vocea lui Suzanne era modelul perfect pentru testarea puritatii compresiei audio. Astfel Suzanne si-a castigat aceasta porecla inedita.

Cel mai recent disc al sau - "Beauty And Crime" a aparut in 2007 si a primit aprecieri foarte bune din partea criticilor de specialitate si se afla in distributie in Romania prin Universal Music. Biletele costa intre 75 si 250 lei, in functie de pozitia in sala si se gasesc la eventim.ro, ticketpoint.ro, bilete.ro, blt.ro precum si la magazinele: Diverta, Muzica si Germanos

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1397
dan

Adaugat in urma cu 4044 zile, 19 Iun. 2009

Adaugat de trotineta23

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 122

Alte Evenimente din Bucuresti
asr jujutsu juniori incepatori 8 14 ani

ASR Jujutsu, juniori incepatori (8-14 ani)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr aikido curs de aikido pentru adulti

ASR Aikido - Curs de aikido pentru adulti

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
am abilitati arte martiale abilitati

AM.abilităţi („Arte Marţiale – Abilităţi”)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr jujutsu adul i 14

ASR Jujutsu, Adulți (+14)

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .