poze firma lanseaza clipul doua suflete in control club

FIRMA lanseaza clipul "Doua suflete" in Control, Club

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 14 Februarie 2015

Categorii: Muzica si Concerte

Sambata 14 februarie, Firma va invita intr-o calatorie vizuala, un eveniment video mash-up care parcurge arhiva pionerilor rock-ului alternativ romanesc si culmineaza cu proiectia noului lor clip: ”Doua Suflete”.

Piesa ”Doua Suflete” combina versurile seducatoare si deopotriva meditative cu un sound dominat de influente trip-hop si o linie de bas puternic hipnotizanta, care creeaza atmosfera si un cadru vizual perfect pentru o poveste de dragoste si un descantec al regasirii de sine prin sufletul pereche.

Clipul piesei ”Doua Suflete”, regizat chiar de Daniel ”Rocca” Stoicea, solistul trupei, propune o abordare dintr-o perspectiva cinematografica. Tehnica ilustarii ”poveste in poveste” te introduce intr-un orasel medieval italian si face salturi secventiale spre un prezent al introspectiei si al amintirilor.

Linia sonora devine liantul dintre cele doua lumi, iar motivul trandafirului transcende idea de timp si spatiu.
Povestea ”Doua Suflete” se va continua vizual in clipul piesei ”Gradina Mortii”, un material video complementar ce dezvaluie deznodamantul.

Firma s-a facut remarcata si foarte apreciata de public si de presa de specialitate inca de la inceputul anilor 2000, printr-o perspectiva audio-vizuala inovatoare si versuri de o fina subtilitate.

Primele clipuri Firma, regizate de Rocca (`La Orbire`) si Andreea Paduraru (`Nimeni`, `Important`), spargeau tiparele pietei muzicale de la acea vreme si puneau in evidenta o nuanta cinematografica a viziunii FIRMA, conturand identitatea trupei.

Aceste material video au rulat in heavy-rotation pe posturile televiziunilor autohtone( ATOMIC TV, MTV, TVR) si au fost preluate de catre canale tv internationale precum VH1 si Mtv Europe.

Videoclipul piesei ”Baby Is Crying” a dus FIRMA in finala MTV European Music Awards 2007, la München, fiind prima trupa romaneasca nominalizata la o sectiune internationala "New Sounds of Europe"

DISCOGRAFIE:
2003 - ”La Orbire”
2007 - ”Exit”
2014 - ” Descantece”. Vol. 1

Intrare libera

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 575
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3380 zile, 10 Feb. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .