poze french swing jazz tango

French swing-jazz & tango

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 17 Februarie 2017 20:30 - Vineri 17 Februarie 2017
Serendipity Bistro, Str. Dumbrava Roșie nr. 12 (intrarea pe alee)

Categorii: Muzica si Concerte

Vineri 17 februarie vă invităm să petreceţi o seară cu parfum franțuzesc: chansonete și tango cu acorduri de swing-jazz alături de Diana Tudor (voce) Alexandru Burcă (pian)

Programul concertului include piese celebre din repertoriul lui Edith Piaf, Yves Montand, Dalida, Juliette Greco, Charles Aznavour, Patrick Bruel, Cristian Vasile, Jean Moscopol, precum: Sous le ciel de Paris, La Bohème, Domino, Grands Boulevards, Champs-Elysees, Et si tu n’existais pas, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Cel mai frumos tango din lume, Astăzi e ziua ta ce să fac dacă-mi placi, Hai, coșar, etc.

Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, swing-jazz în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’, la Festivalul ’Simfonii de Vară’ din București, Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, Muzeul Nottara, Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’), Le Centre Culturel de Ronchin - Lille (Franța), etc.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat cu premiul I al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, etc. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Televiziunea Română, Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă,
Le Centre Culturel de Ronchin - Lille (Franța), etc.

***
Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare. Telefon: 0743 283 342 – zilnic între orele 14:00 – 00:00. Email: events@serendipity-tea.ro cu rugămintea să includă un număr de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonică a numărului de locuri în ziua evenimentului.

Mai multe detalii: http://www.serendipity-tea.ro/2017/02/french-swing-jazz-tango-5/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1204
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

georgiana stoenica

Adaugat in urma cu 2598 zile, 15 Feb. 2017

Adaugat de GeorgianaStoenica

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 44

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .