poze gala craciun pentru toti

Gala Craciun pentru toti

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 20 Decembrie 2009 19:00
Ateneul Roman

Categorii: Muzica si Concerte

Al X-lea concert de binefacere initiat si organizat, dupa criterii si standarde europene, de catre Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI si SonArt Artist Management .

Concertul este sustinut sub Patronajul al Ministerul Culturii si Cultelor iar beneficiile rezultate in urma vanzarii biletelor se vor dona catre programul de ajutorare a copiilor talentati muzicieni din scolile de muzica din Romania . Acest program se deruleaza deja de 3 ani si prin el Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI a donat 2 piane de concert dintre care unul la liceul de muzica Dinu Lipatti, si 6 viori de maestru care au fost atribuite prin Academia de Muzica din Bucuresti unor tineri studenti talentati.

Fundatia Solidaritatea Culturala pentru Romania ARS XXI reuseste sa reuneasca de fiecare data in acest concert artisti de renume din Romania si strainatate care doresc sa puna la dispozitie timpul si talentul lor, in mod gratuit, pentru a ne ajuta sa oferim . Printre invitatii nostrii din acest an se numara :

Mezzosoprana Liliana Nikiteanu cu un palmares international impresionant a câştigat premii la concursurile internaţionale de canto de la Barcelona (1984), Belgrad (1988), Viena (1989) şi Geneva (1991). În anul 1989, în urma câştigării Premiului II şi a şapte premii speciale la concursul Belvedere de la Viena, a fost angajată ca solistă a operei din Zürich;

Contratenorul Florin Cezar Oatu - E o voce de exceptie care a cucerit marile scene europene datorita agilitatii naturale si extensiei vocale putin obisnuite palmaresul sau include:Premiul pentru cel mai bun contratenor la Concursul international de canto "Francisco Vinas" din Barcelona (Spania), competitie care a reunit in anul 2003 peste 300 de cantareti, respectiv 22 de contratenori din intreaga lume.
- Premiul 1 absolut la Concursul international de canto"Competizione dell Opera" de la Dresda (2004), la care au participat 500 de cantareti din 47 tari.
- Premiul 3 si premiul special la Concursul international de canto "Riccardo Zandonai" de la Riva del Garda (Italia-2005).
- Premiul baroc pentru cel mai bun interpret baroc la Concursul International de canto "Renata Tebaldi" (2005),acest concurs fiind considerat unul
din primele patru concursuri internationale de canto din Europa.
- Premiul 1 absolut la Concursul international de canto Premio Sprios Argiris de la Sarzana 2006(Italia)

Geani Brad un bariton pe care presa de pretutindeni il caracterizeaza: "rar se poate intanli pe scena o voce atat de puternica si cu o atentie deosebita indreptrata catre dictie si dinamica" concerteaza curent in: Belgia (Turnhout, Roeselare), Cehia (Praga), Elveţia (Zürich-Kongresshaus, Lausanne, Lugano, Neuchâtel), Franţa (Albi, Draguignon), Germania (Düsseldorf-Tonhalle), Ungaria (Budapesta), Italia (Cesena, Roma, Milano, Brescia), Olanda (Amsterdam-Concertgebauw, Nijmegen)

Violonista Adriana Winkler - atasat cultural al Ambasadei Romane din Berlin, desfasoara in acelasi timp si o bogata activitate concertistica in Gemania si Spania .

TRAFFIC STRINGS care prin muzica lui Astor Piazzolla ne va introduce in indragitul spatiu al tangoului argentinian - intr-o formula orchestrala inedita cu nai, acordeon si pian.

Se vor mai alatura, cantareata americana Jenifer Crestol cu un program crossover a carei voce este deseori asemanata cu cea a Sarah Brightman, naistul Vladislav Panush care va aduce o nota de virtuozitate instrumentala in programului serii.

Pret / bilet:
Categoria 1: 250 Ron
Categoria 2: 200 Ron
Categoria 3: 150 Ron
Categoria 4: 100 Ron

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 429
Cuvinte cheie: Bucuresti
iulia kacser

Adaugat in urma cu 3875 zile, 25 Oct. 2009

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .