poze la sun plaza tu dai stil sarbatorii

La Sun Plaza, tu dai stil sarbatorii!

Bucuresti , Bucuresti. Joi 15 Noiembrie 2012 18:00 - Duminică 23 Decembrie 2012
Calea Vacaresti nr. 391, Sector 4, Bucuresti, Piata Sudului

Categorii: Muzica si Concerte

Anul acesta, sarbatorile se aprind la Sun Plaza Shopping Center, iar cu aceasta ocazie isi asteapta vizitatorii pe 15 noiembrie, incepand cu ora 18:00, sa fie martori la aprinderea instalatiei de interior cu cele mai multe beculete din lume, in cadrul unui spectacol magic de lumini, lasere si sunet.

Spectatorii vor fi intampinati de gazda evenimentului, Marius Florea Vizante, iar Andra si Hi-Q ii vor incanta cu melodii specifice Sarbatorilor de iarna. Dupa eveniment, oaspetii se vor putea bucura de oferte si reduceri imbietoare la restaurantele si cafenelele de la etajul 1 al Centrului Comercial, invaluiti de aroma vinului fiert si a scortisoarei, de sunetul colindelor si al zurgalailor.

Campania de iarna a Sun Plaza se va desfasura in perioada 19 noiembrie – 23 decembrie 2012, iar surprizele se vor tine lant. Toate cumparaturile facute in intervalul 19 noiembrie – 9 decembrie vor fi recompensate instant prin 6 vouchere a cate 3000 lei pentru shopping in viteza, 220 de brazi naturali si mii de cadouri surpriza. Pentru a intra in posesia premiilor, clientii trebuie sa prezinte la standul promotiei de la etajul 1, maximum trei bonuri de casa cu data aceleiasi zile (in valoare totala de cel putin 300 de lei sau 500 de lei, in cazul Cora).

Cum bucuria Sarbatorilor de iarna este si mai mare pentru prichindei, micutii vor avea parte si cu aceasta ocazie de surprize si activitati distractive: pe toata perioada campaniei vor invata sa-si creeze singuri propriile decoratiuni, se vor juca gratuit la cele 6 console Play Station, iar intre 7 si 23 decembrie, toti cei care au fost cuminti anul acesta sunt invitati sa se intalneasca cu Mos Craciun.

Un colt special pentru impachetarea gratuita a cadourilor, precum si o garderoba vor fi puse la dispozitia vizitatorilor Centrului Comercial pe intreaga perioada a campaniei de iarna.

Magia sarbatorilor ne face sa fim mai buni si darnici si sa ne amintim si de cei mai putin norocosi ca noi, drept urmare, toate incasarile generate de Casuta de turta dulce, amplasata in zona intrarii principale, vor fi donate unui centru de plasament din Sectorul 4.


Sun Plaza Shopping Center intampina Sarbatorile de iarna cu stil, printr-o noua platforma de comunicare. Aceasta aduce in prim plan obiecte vestimentare si accesorii supradimensionate pentru a sublinia importanta pe care moda o are in viata noastra, a tuturor.

Mai multe detalii pe www.sunplaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Sun Plaza Shopping Center, Centrul Comercial dominant din sudul capitalei, este un proiect dezvoltat de EMCT Romania si S IMMO AG. Deschis in februarie 2010, Sun Plaza vine in intampinarea clientilor cu trei abordari distincte: cumparaturi de baza (hipermarket, magazine de bricolaj si electrocasnice), zona de lifestyle, cu prezente de top din domeniul fashion (ancore pe suprafete medii si mari, magazine ale marcilor internationale), precum si o zona de divertisment si petrecere a timpului liber. Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran.

Pentru informatii suplimentare:
Florina Axinia, +40721200431, florina.axinia@next.advertising.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3249
Cuvinte cheie: Bucuresti
ina zaifu

Adaugat in urma cu 4200 zile, 13 Nov. 2012

Adaugat de ina.zaifu

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .