poze lansare alexandru andries la carturesti verona

Lansare Alexandru Andries la Carturesti Verona

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 7 Mai 2014

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Carturesti Verona din capitala

Miercuri, 7 mai, de la ora 17:30 va asteptam in Ceainaria Carturesti Verona la lansarea editiei aniversare a primului album semnat Alexandru Andries: Interioare.

“nu ma intrebati, nu stiu cind au trecut 30 de ani …

dar e sigur ca au trecut: primul meu disc, INTERIOARE, a aparut la Casa de discuri Electrecord in 1984 - si sintem in 2014, nu-i asa?

ideea a fost sa marcam acest lucru printr-o editie speciala, in primul rind o varianta remasterizata a intregului album facuta la nivelul tehnic de azi - de acest lucru s-a ocupat domnul VICTOR PANFILOV, si eu zic ca i-a iesit foarte bine!!!

dupa care am discutat daca e sau nu cazul sa scoatem aceasta varianta si in format vinyl … ne-am gindit ca nu prea are rost, cercul celor care inca mai au acasa pick-up in stare de functionare s-a redus simtitor - si-n plus, in 1984 albumul asa a aparut, in format vinyl, si sa pornim de la vinyl trecind prin computer spre CD ca sa scoatem iar vinyl e un traseu destul de amuzant si cam fortat - asa ca am renuntat la ideea asta.

lucrul pe care il oferim in plus cu aceasta editie speciala e un material inedit, imprimat si filmat in martie 2014 la Real Sound Studio : noua cintece de pe albumul INTERIOARE intr-o alta varianta - i-am invitat pe MARIA IOANA MiNTULESCU - voce, pe BERTI BARBERA - percutie si muzicuta, si pe SORIN ROMANESCU - chitara, ei au venit … si o sa ascultati [si-o sa si vedeti] ce-a iesit pe DVD-ul care insoteste CD-ul audio INTERIOARE - speram sa va placa ...

nu in ultimul rind trebuie sa spun ca sprijinul financiar pentru realizarea acestei editii a venit, ca de atitea alte ori, de la matusa mea, VICTORIA LONDON, - multumesc, matusico, mult de tot!!!

de partea de grafica s-a ocupat domnul BOGDAN IACOB, de filmare a avut grija ANDREI BaLTaREtU, montajul l-a facut VLAD IOACHIMESCU, sunetul ii apartine - evident - domnului VICTOR PANFILOV, iar casa de discuri A&A Records a produs albumul la ODS si il distribuie in reteaua librariilor Carturesti [si precis am uitat ceva sau pe cineva, o sa-mi dau seama de asta cind va fi prea tirziu]

ce sa va mai spun?

eu mai mult i-am incurcat pe oamenii astia, dar cum asta fac de 30 de ani incoace stiu sigur ca mi-a iesit foarte bine: ne vedem in 2034, la urmatoarea editie INTERIOARE !!!”

ALEXANDRU ANDRIES

Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 716
popadriana

Adaugat in urma cu 3648 zile, 06 Mai. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
duminica live cu ovidakis

Duminica Live cu Ovidakis!

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
ambiental music

Ambiental Music

Bucuresti, Bucuresti. 5 Mai 2024 - 5 Mai 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .