poze lansare omu gnom in club fabrica

Lansare Omu Gnom in Club Fabrica

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 27 Iunie 2014 21:00
11 Iunie 50

Categorii: Muzica si Concerte

Lansare Omu Gnom - Atentie la neatentie II - Vineri 27 iunie, club fabrica, Bucuresti

Evenimentul va avea loc vineri 27 iunie in club fabrica din Bucuresti.
Cum v-am obisnuit si pana acum, o sa fie un concert de cel putin 2 ore cu invitati grei si presarat cu momente tari de freestyle.

Primii invitati sunt oamenii mei din Ateliere de creatie. Alaturi de Celalalt, Fratele Costel si Dj Pilu o sa dam pe goarna cateva bucati grave vineri.

Am placerea sa anunt ca invitat pe unul din cei mai longevivi si buni liricisti de la noi, este un om pentru care am un respect deosebit si cu care am facut o piesa cu un mesaj demn de luat in seama in orice moment. Dau cu pace pentru Carbon!

Urmatorul invitat este un emcee talentat care si-a castigat deja locul in noul val de oameni care isi fac treaba foarte bine odata cu primul sau album solo. Este vorba despre Faust!

Pe lista invitatilor se regaseste si o trupa draga mie si temuta de multi raperi de mana a doua din pricina skillurilor celor doi emcee componenti. Au scos un album smecher anul acesta si o sa dea cateva bucati si la lansare, este vorba despre Gun Fu!

O sa am ca invitat la concertul de lansare un emcee tanar dar cu mare potential. Este din Republica Moldova si l-am recrutat pentru piesa Rap-ul e pe maini bune alaturi de Faust, Jager si Dj Gre Wu. O sa bage si cateva bucati in deschidere, multa pace pentru Traian!

Unul din oamenii invitati este un artist care isi desfasoara activitatea excelent pe mai multe planuri. Este actor, comediant, prezentator de televiziune si emcee. Unul din oamenii care imi sunt foarte dragi si aproape de mult timp, as putea spune ca e un frate de al meu mai mic. Multa dragoste si pace pentru KREM!

Invitatii speciali de la concert sunt in numar de 5 si formeaza trupa mea de Live cu care ma reprezint reciproc. Dupa concertele pe care le-am avut in Bucuresti si au facut furori, cum s-ar spune, o sa venim cu o varianta Live Band Acoustic. Toata stima si respectul meu pentru Luca Sfura, A.T.M., Costi Grigore, Robert Moraru si Clara Mitola adica Măcel Mai Chill!

Intrarea este 15 ron si accesul se va face de la orele 21:00.
Invitatii si restul detaliilor cat de curand.
Sa ne gasim cu bine!
Dau cu pace!
Omu Gnom

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 702
popadriana

Adaugat in urma cu 3593 zile, 24 Iun. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .