poze mega mall aduce atmosfera de petrecere de pe malul marii in inima

Mega Mall aduce atmosfera de petrecere de pe malul marii in inima

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 11 Iulie 2015 12:00

Categorii: Muzica si Concerte

Cel mai mare mall din Bucuresti, Mega Mall, a pregatit vizitatorilor sai un colt de vacanta pentru weekendul 11-12 iulie, cu cocktailuri si mixuri de vara, cat si multe alte activitati, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici.

Startul petrecerii va fi dat sambata, 11 iulie, la ora 12:00, pe ritmuri muzicale alese de Vlad Dobrescu, AbascMusic si Twisted Faders. Vizitatorii mallului care vor face cumparaturi in ziua respectiva se vor putea bucura de cocktailuri gratis, in cadrul petrecerii, care va avea loc la nivelul 2 al centrului comercial.

Pentru ca toti suntem in cautare de carti care ne vor insoti in vacanta, Mega Mall, alaturi de Librarium, le recomanda vizitatorilor o lista de carti numai bune de citit pe plaja. De asemenea, pasionatii de sport sau gaming se vor bucura de zone special amenajate, unde vor putea juca volei sau badmington, cat si jocuri electronice.

Mega Mall se va transforma intr-un spatiu de vacanta si pentru cei mici, impreuna cu printesele Ana si Elsa. Acestea vor distra prichindeii cu dansuri, concursuri si jocuri de poveste, iar Ana ii va picta pe fata cu floricele de gheata. Mai mult, cei mici se vor putea bucura de o zona special amenajata LEGO. Activitatile pentru copii vor avea loc la nivelul 2, atat sambata, cat si duminica, iar accesul va fi gratuit. De asemenea, vizitatorii isi vor putea face poze intr-o zona special amenajata, plecand acasa cu o amintire din vacanta la Mega Mall.

In plus, bucurestenii se pot bucura si de ofertele din sezonul de reduceri. Cele peste 200 de magazine isi asteapta cumparatorii cu produse si servicii reduse cu pana la 50%, mai mult, cumparaturile de minim 250 RON vor fi rasplatite cu 20.000 de premii garantate.

Mai multe detalii despre eveniment si mecanismul campaniei promotionale sunt disponibile pe www.facebook.com/MegaMallBucuresti sau pe site-ul Mega Mall, www.MegaMallBucuresti.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 852
people

Adaugat in urma cu 3207 zile, 10 Iul. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .