poze moonlight breakfast la bt live

Moonlight Breakfast la BT Live

Bucuresti , Bucuresti. Joi 5 Aprilie 2018 21:00
Control Club, Str. Constantin Mille, nr. 4

Categorii: Muzica si Concerte

Înființată în 2011, Moonlight Breakfast a introdus un sound nou în peisajul muzical românesc pe care membrii trupei îl descriu ca fiind electro îmbrăcat în nuanţe de soul şi funk „retroelectro”.

Prin mix-ul sofisticat de Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing completat de proiecțiile abstracte și complexe ce fac parte integrantă din performance-urile lor, trio-ul format din Bazooka (tobe şi clarinet), Aditza (chitară, keys şi sampler) şi Christie (voce) s-a făcut imediat remarcat și a avut o evoluție fulminantă în România, dar și la nivel internațional.

Pana in prezent, in palmaresul trupei figureaza peste 400 de concerte prin care artistii si-au purtat muzica prin toate colturile tarii si s-au facut auziti pe 4 continente. Moonlight Breakfast a urcat pe scene mari alături de nume sonore precum Hurts în Vienna, Parov Stelar si De Phazz la Nacht Gegen Armut Benefit în Vienna, Macy Gray, The Asteroids Galaxy Tour, Selah Sue, Waldeck și Daddy G (de la Massive Attack).
Printre evenimentele palpitante pe care Moonlight Breakfast le anunta la inceput de an sunt invitația de a participa la SXSW Festival în Austin, Texas în martie (primul concert în SUA) și turneul din Europa din luna aprilie, care debuteaza cu concertul din Control.

We Singing Colors a pornit la drum in 2011 cu ambitia de a scoate in fata melodia din muzica, in special prin voci, chitara si ritm si cu gândul de a canta cat mai mult si in locuri cat mai interesante.
Ii puteti recunoaste dupa refrenul de la „Good days, bad days” (https://goo.gl/hCg1kT), fluieratul care se aude incă de cand au lansat primul album in 2014 - „Made of wool, made of Heavy Metal”. Au urmat multe concerte in cluburi si festivaluri din tara, inregistrari si o serie de concerte in Marea Britanie, un scurt tur in Japonia si India, aparitii live la radio si pe scena din Spania, Bulgaria si Moldova.
Pe 14 februarie 2018 We Singing Colors a lansat cel de-al doilea album „Lone Learner” (https://goo.gl/BCYwcp)un album “pentru cei care iubesc, gresesc, incearca si trag de ei in fiecare zi sa fie oameni mai buni”.

Biletele vor fi disponibile in avans, online https://eventbook.ro/music/bilete-moonlight-breakfast-wesinging-colors-bt-live la barul din sala mica si la usa in seara evenimentului, in limita locurilor disponibile.

Pret bilet: 50 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 284
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti
lavi

Adaugat in urma cu 975 zile, 31 Mar. 2018

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
  • Ai ceva de zis?

    .