poze new classics

NEW CLASSICS

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 24 August 2018 19:00 - Vineri 24 August 2018
Strada Știrbei Vodă 33, București

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 200/200

New Classics este un concept original Elite Art Club UNESCO și marchează finalul Masterclassului de dirijat Jeunesses Musicales. Concertul va reuni 8 dirijori și orchestra Camerata Regală.

Masterclass-ul de Dirijat Jeunesses Musicales reuneşte dirijori din toate colţurile lumii care sunt dedicaţi profesionalismului şi excelenţei. Anul acesta programul a atras participanţi din China, Spania, Statele Unite ale Americii, Australia, Canada, Lituania, Coreea de Sud şi România. Sub îndrumarea profesorilor de renume internaţional Christian Ehwald şi Sigmund Thorp, dirijorii vor participa la cursuri de măiestrie intensive în vederea îmbunătăţirii tehnicii dirijorale.

Cei mai buni 8 cursanți vor fi aleși pentru a dirija în cadrul concertului New Classics iar cel mai bun cursant român va avea oportunitatea de a interpreta în premieră noua creație a compozitorului român Dan Dediu. Repertoriul va include lucrări de Sibelius, Beethoven și Mendelssohn – Bartholdy.

Concertul New Classics se va desfăşura pe data de 24 august 2018 la ora 19.00 în Studioul de Operă și Multimedia a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti.

Concertul este dedicat organizaţiei Help Autism, care urmăreşte să sensibilizeze publicul cu privire la greutăţile aferente întâmpinate de copiii care au autism.

Accesul la concert este gratuit, pe baza unei invitaţii care se obţine la anca.pricop@eliteart.org. Numărul de locuri alocate prin invitaţie este limitat. Invitaţiile sunt acordate în ordinea sosirii mail-urilor.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Elite Art Club UNESCO unicul reprezentant în România al Jeunesses Musicales International – cea mai amplă organizaţie non-guvernamentală dedicată tinerilor muzicieni din lume.

Proiect cofinantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administraţiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii

Mulţumim partenerului nostru media principal Societatea Muzicală. Mulțumim Observatorul Cultural, Radio România Muzical, Radio România Cultural și Baboom.

Mai multe detalii: http://www.bucharestcompetition.ro/masterclass/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 644

Eveniment postat de organizator

amalia badescu

Adaugat in urma cu 2070 zile, 16 Aug. 2018

Adaugat de Amalia15324

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 16

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .