poze party sziget in gradina j ai bistrot

Party Sziget in Gradina J’ai Bistrot

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Iulie 2013 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Sambata, 20 iulie, de la 7 seara, se lasa cu Party Sziget in gradina J'ai Bistrot din Bucuresti.

Muzică de Sziget cu DJ Alex (Anghel - Radio Guerrilla/Cooperativa Urbana). Gulash la ceaun. Început în 1993, ca un festival studențesc, Sziget Festival a evoluat de la an la an și a devenit ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai mari evenimente multiculturale din Europa, în 2011 fiind câștigător al premiului "Best European Major Festival".
Sziget Festival are loc la Budapesta în fiecare an, în prima jumătate a lunii august. Locul de desfășurare a festivalului se deduce chiar din denumirea acestuia, cuvântul "sziget" însemnând "insulă" în limba maghiară. Insula Óbuda, mai exact, situată pe Dunăre în capitala Ungariei, care în fiecare an se transformă timp de o săptămână într-un oraș cosmopolit iubitor de muzică și...nu numai.
Peste 400.000 de vizitatori din peste 70 de țări vin an de an să se bucure, pe lângă nenumăratele scene și genuri muzicale ce pot fi auzite la tot pasul și de teatru, spectacole de circ sau expoziții. Este singurul festival de această amploare unde poți găsi un cort dedicat culturii romilor (Roma Tent) sau un spațiu dedicat comunității LGBT (Magic Mirror).
Un mare avantaj îl constituie faptul că festivalul se desfășoară în centrul Budapestei, un oraș cu nenumărate atracții turistice, o scenă culturală foarte dinamică și colorată, clădiri istorice, băi turcești și mult apreciatele "ruin pubs". Poți considera cu ușurință Sziget ca fiind vacanța ta de vară, conține toate ingredientele!
Poți călători la Sziget cu autobuzul, trenul, avionul, mașina sau chiar vaporul. Majoritatea vizitatorilor aleg să ca modalitate de cazare campingul din cadrul festivalului, dar cei care nu sunt tocmai genul să stea la cort pot opta oricând pentru hotelurile sau hostelurile din zonă, sunt numeroase.

Mai multe detalii: http://www.no3.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 671
popadriana

Adaugat in urma cu 2514 zile, 10 Iul. 2013

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .