poze pepiniera baby elvis astro generale

Pepiniera: Baby Elvis & Astro Generale

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 5 Noiembrie 2019 21:00
Expirat Halele Carol, Strada Doctor Constantin Istrati 1

Categorii: Muzica si Concerte

Hai la Expirat, pe 5 noiembrie, ca să guști din cele mai proaspete produse muzicale de la producători locali - și nu numai!

În România avem pământ fertil în care crește mai orice. Oferta e însă mare, oamenilor le e greu să aleagă, și de multe ori recolta muzicală rămâne neculeasă. De aceea propunem Pepiniera drept spațiul în care să vedem ce lăstari mai avem prin grădină și ce putem culege pentru acasă: artiști fragezi pe care noi pariem pentru viitor.

Ne asumăm promovarea muzicii noi de calitate și te ajutăm să te orientezi prin desișurile sonore contemporane - pentru că artiștii tineri și entuziaști merită de un public pe măsură.

Marți, pe 5 noiembrie cu Baby Elvis și Astro Generale.

Baby Elvis există de prin primăvara anului 2015 după ce Alex, Mark, Oscar și George au dat primul jam împreună într-un beci al unei mori părăsite din Oradea. Trupa și-a găsit rapid soundul specific: garage rock + fuzz + loud f’in drums, condimentate cu influențe indie, synthpop și psyche rock. De atunci băieții au cântat prin fiecare colț al țării, bifând chiar și o apariție la Electric Castle în 2018. BABY ELVIS și-a făcut cunoscută muzica și în Ungaria, cantând în orașe precum Debrecen și Budapesta și participând la festivaluri precum LeszFeszt Kisvárda sau KERET Szülihat (Budapesta).

La sfârșitul lui ianuarie, 2019, BABY ELVIS lansează single-ul ‘Cry Wolf’, piesa ce promite apariția unui nou material discografic, follow-up al albumului de debut, ‘White Elephant’, lansat în mai, 2016

Baby Elvis înseamnă:
Alex Stîngu - voce, chitară
Oscar Ungvari - chitară, synth
Mark Cuibuș - bass
George Alungi - tobe

Astro Générale s-a format în vara anului 2018 după ce o serie de coincidențe i-a determinat pe orădenii Alex și Florin să descopere profilul obscur de SoundCloud al lui Vlad, arădean la origine, dar locuitor al Timișoarei. Trupa și-a pus bazele în Oradea după ce l-a recrutat și pe Mark. Până în prezent băieții au lucrat la “punerea în scenă” ale principalelor compoziții ale lui Vlad, pe parcurs formându-se o legătura puternică între membrii trupei, legătura ce a dus la crearea unor noi piese, dar și la alegerea numelui trupei după o noapte revelatoare petrecută de ei într-un bar din Paris. Astro Générale înseamnă explorarea unor orizonturi sonice distincte pornind de la influențele retrofuturstice și psihedelice din anii ‘60 și vibe-ul disco din anii ‘70. Adăugând elemente de post-punk revival și indie, ‘le Générale’ reușește să-și creeze un sound specific în care se reunesc personalitățile diferite ale fiecărui membru al trupei.

În aprilie, 2019, trupa își face debutul prin lansarea primului single numit “Play”, un mix ‘in your face’ de chitare catchy, tobe energice, bass fuzzy și o voce care te face să îți imaginezi ce s-ar fi întâmplat dacă Josh Homme era un personaj de benzi desenate cu iz de Errol Flynn, aflat într-o misiune de salvare a galaxiei. Toate acestea sunt aromatizate de synth-urile de pe fundal, venite parcă din deep space sa te ducă cu gândul la supernove și quasari. Piesa a fost înregistrată la Postanalog Studio in Oradea iar de mix și master s-a ocupat Alex Corlan.

Astro Générale înseamnă:
Vlad Zvoristeanu - voce, chitară, synths
Alex Stingu - chitară, synths
Mark Cuibus - bass
Florin Saratoc - tobe

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Mai multe detalii: https://www.iabilet.ro/bilete-pepiniera-baby-elvis-astro-generale-47155/

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 197
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
corina hebristean

Adaugat in urma cu 259 zile, 24 Oct. 2019

Adaugat de corina.heb

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1014

Alte Evenimente din Bucuresti
rock metal nation fest 2

Rock Metal Nation Fest #2

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2020 - 19 Sep 2020
concert judas priest

Concert Judas Priest

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 21 Iulie 2020
metal show tib

Metal Show & TIB

Bucuresti, Bucuresti. 29 Sep 2020 - 2 Oct 2020
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
  • Ai ceva de zis?

    .