poze  refrene de altadat concert live
poze  refrene de altadat concert live poze  refrene de altadat concert live poze  refrene de altadat concert live

"REFRENE DE ALTADAT'"- concert live

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 24 Iunie 2016 20:00
str. Amiral Vasile Urseanu nr. 1,sector 1( langa P.ta Roamana)

Categorii: Muzica si Concerte

concert live

REFRENE DE ALTADAT’ – concert de muzica romaneasca

Gabriela Costa – voce
Alex Man - chitara

...Ritmuri romanesti cu parfum interbelic, cantate cu mare drag de cantecele noastre « de acasa » ...
Ascultandu-le, iti poti lasa gândurile și inima sa zboare într-un trecut boem, pe străzile unui Bucuresti de altădata, pe vremea când domnițe cochete își plimbau umbreluțele dantelate in caleasca, la șosea iar domnii isi purtau cu eleganta palaria si bastonul, pe vremea când inima orașului bătea mai molcom și mai înțelept.
Melodiile Mariei Tănase, Mariei Lataretu, ale Ioanei Radu si ale Ilenei Sararoiu, cantece populare vechi si compozitii propri de inspiratie folclorica, sunt doar cateva dintre cantecele nemuritoare care vor readuce culoarea unui trecut fermecator la care unii se gandesc cu nostalgia amintirilor sau pe care altii il cunosc din povesti si au regretul de a nu-l fi trait.Este muzica unei călătorii cu parfum de romanta veche, readusa la lumina prezentului in straie noi, ca pentru “vremurile noastre”, dar daruite cu aceeasi simtire calda, tumultoasa, de suflet romanesc.

Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii unicat.
Profesoara de geografie ca formatie, dar pasionata si de sunete (care pot prinde forma unui cantec ) si de culori, texturi, materiale (care se pot transforma intr-un obiect ce iti poate face viata mai frumoasa).
“Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață…Dar cant cu mare drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul sau voiosia ei, si uneori in jalea ei sfasietoare ...In jazz e ca in viata – poti sa fii oricand surprins si provocat sa improvizezi...Ar fi bine sa te descurci ! :) Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care vorbesc despre frumusetea unica a fiecaruia dintre noi.”

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul - este recunoscut și ca un rafinat si generos acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.
Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate, și cu muzicieni precum István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan.
În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București. De asemenea este implicat activ în proiectele “Brazilian Like ” si “Jazz in a classic style” alaturi de Gabriela Costa.

www.facebook.com/gabrielacostamusic
www.facebook.com/man.alex.188
www.alexman.ro

Rezervari: 0773 303 113
Suport artistic: 25 lei

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1179212282109908/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 356
adelina handuri

Adaugat in urma cu 1474 zile, 21 Iun. 2016

Adaugat de ARTea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 399

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .