poze revelion magic stars 2017

Revelion Magic Stars 2017

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Decembrie 2016 21:00

Categorii: Muzica si Concerte

Intampina noul an printre stele! Rezerva in cel mai scurt timp un loc si participa la cea mai mare petrecere de Revelion in cea mai spectaculoasa locatie Magic Place Grant! REVELION “MAGIC STARS” 2017!



Inaugurat in vara acestui an, centrul de evenimente Magic Place deschide publicului larg ballroom-ul modular Grant cu o suprafata de peste 1000 mp si peste 500 de locuri la masa, pentru o fastuoasa petrecere de Revelion si va invita sa petreceti clipe magice alaturi de prieteni, colegi si familie intr-un decor spectaculos si cu un program de exceptie!
Impreuna cream MAGIE!

Festivitatile sunt programate sa inceapa la ora 21:30 si vor continua pana in zorii primei zile a anului 2017.
Mai multe nume celebre, staruri din showbiz-ul romanesc vor intretine atmosfera pe ringul de dans cu muzica live pe toata durata noptii: Pepe - ritmuri latino pline de pasiune, Monica Anghel – vocea de aur a slagarelor romanesti si internationale, Mahala Rai Banda - taraful revelatia anului, “noua bomba” a muzicii Balcanice si “urban gypsy”, Ovidiu Anton – castigatorul finalei Eurovision Romania 2016, Mihai Bajinaru – muzica de petrecere pe ritmuri grecesti, Taraf Bucuresti si Elena Niciu – muzica populara si de petrecere, Alexandru Anghel si Magic Sax.
Pentru numaratoarea inversa si toastul cu sampanie de la miezul noptii sunteti invitati pe terasa eleganta sa va delectati cu un grandios spectacol de artificii.
Meniul festiv cuprinde specialitati din bucataria romaneasca si internationala – o imbinare perfecta de arome, texturi si culori, de modern si traditional, exotic si familiar - pregatite sub atenta supraveghere a renumitului executive chef Balan, medaliat la campionatul european de Catering si detinator Guinness World records.
Savuroasele preparate culinare vor fi acompaniate de o selectie de bauturi premium din cele mai variate, in regim “Open Bar”, iar ca desert, un delicios tort mousse straciatella si inghetata de cocos, impreuna cu piramida de fructe si fantana de ciocolata vor incanta simturile si vor satisface si cele mai pretentioase gusturi.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2585
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2737 zile, 28 Oct. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .