poze roisin murphy live arenele romane

ROISIN MURPHY LIVE @ ARENELE ROMANE

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Septembrie 2015 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Bucurestiul face parte din turneul cu care se marcheaza revenirea stralucitoare pe scena a icoanei muzicii electro pop Roisin Murphy!


Irlandeza excentrica va iesi pe scena Arenele Romane pe 18 septembrie, pentru a prezenta noul sau album Hairless Toys care a fost publicat in inceputul lui mai dupa o pauza de 8 ani!

Incredibila Roisin Murphy va vizita Bucuresti cu noul album de studio al ei Hairless Toys cu care face un mare turneu European cu ocazia revenirii sale oficiale pe scena dupa o pauza de 8 ani. "Regina experimentelor" vine in Romania pe 18 septembrie, cand va iesi pe scena Arenele Romane in completa ei splendoare pentru a excita fanii romani cu live show-ul suprarealistic.

Roisin Murphy este una dintre acele femei care cuceresc cu prezenta sa puternica si energetica inca de la prima vedere, audiere si fler. Fiind o figura neinlocuibila de pe scena muzicala mondiala inca din inceputul anilor 90 particpand la grupul electronic iconic Moloko, Roisin ofera cunoscatorilor muzicale niste melodii clasice atemporale precum: „TheTime is Now”, “Sing it Back” si “Forever More”. Cariera ei solo lasa urme stralucitoare cu hiturile „Ruby Blue" si

„Overpowered", care, fara indoiala, o fac una dintre cele mai emblematice icoane ale culturii moderne electronice si pop.

Salbatica, excentrica, diferita, si super talentata este irlandeza care este un artist complet din cap pana-n picioare - jongleaza elegant intre transformarile ei artistice in cantareața, producator, designer, model si actrita. "O vei recunoaste dupa voce" - in afara de stilul specific al ei, vocea ei este de asemenea marca ei, care nimeni niciodata nu va reusi s-o copieze.

Roisin Murphy a facut primavara si mai inflorita cu stirea ca revine pe scena cu un album nou - Hairless Toys, cu un nou single – „Exploitation“ si cu puteri noi pentru spectacole de neuitat – 18 septembrie, 20.00 h Arenele Romane!

Prețurile promoționale ale biletelor incep de la 135 lei si se pot achizitiona pe Myticket.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2277
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 2615 zile, 22 Iun. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 5 Aug 2022 - 19 Aug 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 5 Aug 2022 - 19 Aug 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 5 Aug 2022 - 19 Aug 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 5 Aug 2022 - 19 Aug 2022
  • Ai ceva de zis?

    .