poze roisin murphy live arenele romane

ROISIN MURPHY LIVE @ ARENELE ROMANE

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Septembrie 2015 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Bucurestiul face parte din turneul cu care se marcheaza revenirea stralucitoare pe scena a icoanei muzicii electro pop Roisin Murphy!


Irlandeza excentrica va iesi pe scena Arenele Romane pe 18 septembrie, pentru a prezenta noul sau album Hairless Toys care a fost publicat in inceputul lui mai dupa o pauza de 8 ani!

Incredibila Roisin Murphy va vizita Bucuresti cu noul album de studio al ei Hairless Toys cu care face un mare turneu European cu ocazia revenirii sale oficiale pe scena dupa o pauza de 8 ani. "Regina experimentelor" vine in Romania pe 18 septembrie, cand va iesi pe scena Arenele Romane in completa ei splendoare pentru a excita fanii romani cu live show-ul suprarealistic.

Roisin Murphy este una dintre acele femei care cuceresc cu prezenta sa puternica si energetica inca de la prima vedere, audiere si fler. Fiind o figura neinlocuibila de pe scena muzicala mondiala inca din inceputul anilor 90 particpand la grupul electronic iconic Moloko, Roisin ofera cunoscatorilor muzicale niste melodii clasice atemporale precum: „TheTime is Now”, “Sing it Back” si “Forever More”. Cariera ei solo lasa urme stralucitoare cu hiturile „Ruby Blue" si

„Overpowered", care, fara indoiala, o fac una dintre cele mai emblematice icoane ale culturii moderne electronice si pop.

Salbatica, excentrica, diferita, si super talentata este irlandeza care este un artist complet din cap pana-n picioare - jongleaza elegant intre transformarile ei artistice in cantareața, producator, designer, model si actrita. "O vei recunoaste dupa voce" - in afara de stilul specific al ei, vocea ei este de asemenea marca ei, care nimeni niciodata nu va reusi s-o copieze.

Roisin Murphy a facut primavara si mai inflorita cu stirea ca revine pe scena cu un album nou - Hairless Toys, cu un nou single – „Exploitation“ si cu puteri noi pentru spectacole de neuitat – 18 septembrie, 20.00 h Arenele Romane!

Prețurile promoționale ale biletelor incep de la 135 lei si se pot achizitiona pe Myticket.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1289
Cuvinte cheie: Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1460 zile, 22 Iun. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 23 Iun 2019 - 23 Iun 2019
summer well 2019

Summer Well 2019

Bucuresti, Bucuresti. 10 Aug 2019 - 11 Aug 2019
concert metallica la bucuresti in 2019

Concert Metallica la Bucuresti in 2019

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 14 August 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .