poze  samba tempo concert muzica braziliana
poze  samba tempo concert muzica braziliana poze  samba tempo concert muzica braziliana poze  samba tempo concert muzica braziliana

"Samba Tempo"- concert muzica braziliana

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 11 Martie 2016 19:30
str. Amiral Vasile Urseanu nr. 1, sector 1, Ceainaria ARTea

Categorii: Muzica si Concerte

concert live de muzica braziliana

“SAMBA TEMPO” – concert de muzica braziliana
Gabriela Costa – voce
Alex Man - chitara
Putine forme de manifestare a culturii si civilizatiei braziliene exprima creativitatea si diversitatea, elemente esentiale ale emblemei Braziliei , la fel de bine ca muzica ei.
Va propunem sa descoperiti o parte din tumultul muzical al acestei tari mare cat un continent printr-un concert ca o calatorie printre ritmuri robuste si zgomotoase (ca cele ale sambei) sau suave si in acelasi timp intense, profunde (precum melancolinca bossa-nova si jucausul choro), impletite ingenios si surpinzator, si asezate frumos in armonii spectaculoase care iti incanta auzul si inima.
„Cine nu a descoperit până acum miracolul muzicii braziliene, are un binecuvîntat prilej să o facă, audiind, bucurîndu-se de discul „Tempo de amor”, acreditat de doi dăruiţi interpreţi români care încearcă să lanseze prin argumentele artei lor o amplă punte către îndepărtata ţară din America Latină .. .Brazilia.
Ascultîndu-i şi reascultîndu-i pe Gabriela Costa, pe Alex Man, ajungi să nutreşti convingerea că ei au fost născuţi şi nu făcuţi pentru bossa nova, pentru samba, pentru choro, specii muzicale cu care cei doi se identifică afectiv şi profesional în totalitate.”- Florian Lungu

Gabriela Costa cântă și creeaza bijuterii unicat.
Profesoara de geografie ca formatie, dar pasionata si de sunete - care pot prinde forma unui cantec, si de culori, texturi, materiale -care se pot transforma intr-un obiect ce iti poate face viata mai frumoasa.
“Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, calculate parcă, predictibile și totusi mereu surprinzătoare, în care mă regăsesc ca și cum le-aș ști dintr-o altă viață…Dar cant cu drag si muzica noastra romaneasca veche si imi place sa ma cufund in romantismul si lirismul ei ...Iar cand nu sunt pe scena sunt foarte fericita la masa mea de lucru, atunci cand imaginatia zboara si mainile nasc podoabe care vorbesc despre frumusetea unica si misterul femeii.”

Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky" din Timișoara, și deținător al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat chitarist de jazz. Expresiv și versatil – trecând cu usurință de la un gen muzical la altul, cu relaxarea celui care stăpânește extrem de bine instrumentul - este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, atent în permanență la estetica muzicală, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă.
Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate. În prezent este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București. De asemenea este implicat activ în proiectele “Refrene de altadat’”(muzica romaneasca veche) si “Jazz in a classic style”alaturi de Gabriela Costa.
http://www.youtube.com/playlist?list=PLqgx5GIaPh0-b_3gf16nly1s0Jk4Esaiy
https://soundcloud.com/mojazz1969/carihnoso
https://www.facebook.com/gabrielacostamusic
https://www.facebook.com/alexma

Rezervari: 0773 303 113

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1548368395473571/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 611
adelina handuri

Adaugat in urma cu 1677 zile, 22 Feb. 2016

Adaugat de ARTea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 399

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. 26 Sep 2020 - 26 Sep 2020
atelier de pictura pe ceramica

Atelier de pictură pe ceramică

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 25 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .